Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

2017 : η αποκατάσταση της Αλήθειας (μέρος 2ο)


Τι ακριβώς είναι αυτό το περίφημο Σχέδιο; Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι πηγαίνοντας πίσω, πολύ πίσω στον «χρόνο».
Όλα ξεκίνησαν όταν το Υπέρτατο Ον, η Πρωταρχική Αιτία, ο Δημιουργός (δώσε το όνομα που σου ταιριάζει), καθώς απολάμβανε την ανυπέρβλητη τελειότητά του, είχε μια έμπνευση. Αποφάσισε να γνωρίσει τον εαυτό του μέσω της επέκτασης και έτσι να περάσει από την Μοναδικότητα στην Πολλαπλότητα. Ξεκίνησε να διαιρεί τον εαυτό του, προβάλλοντας ολοένα και περισσότερες όψεις του, αναδημιουργώντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον του. Κάθε διαίρεσή του, διαιρούσε τον εαυτό της όπως ακριβώς ένα φράκταλ (fractal) αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο. Προέκυψαν έτσι τα πρώτα όντα που ανέλαβαν την δόμηση του Σύμπαντος, όλων των κόσμων και των διαστάσεών τους. Μετά εμφανίστηκαν οι δομητές των μορφών και όλων των βασιλείων, ώστε να αποικηθούν οι κόσμοι από ένα καλειδοσκοπικό φάσμα βιολογικής ποικιλίας, από τους γαλαξίες μέχρι τα μικρότερα σωματίδια της ύλης που διαπερνούν, εμποτίζουν και συνθέτουν καθετί που υπάρχει. Πολλές και διαφορετικές φυλές όντων εμφανίστηκαν και το εξελικτικό τους ταξίδι ξεκίνησε, ενώ το Σύμπαν επεκτείνεται διαρκώς από τότε μέχρι και σήμερα. Όλα ανεξαιρέτως τα δημιουργήματα, φέρουν τη σφραγίδα του Δημιουργού τους, μεταφέρουν ένα μέρος της αρχικής ουσίας/αιτίας/ποιότητάς του, με τον ανάλογο τρόπο που ένας άνθρωπος στη δική του μικροκλίμακα θα έγραφε ένα μυθιστόρημα ή ένα συμφωνικό έργο, δίνοντας ένα καθαρό στίγμα της αντίληψης, των ταλέντων, των ικανοτήτων και της ποιότητάς του και έτσι θα γινόταν γνωστός στο περιβάλλον του. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα όντα είναι πολυδιάστατα, μπορούν δηλαδή να προβάλλουν μια όψη τους σε ένα επιλεγμένο επίπεδο της δημιουργίας και να βιώσουν την αντίστοιχη εμπειρία, αποκομίζοντας γνώση καθώς συλλαμβάνουν ένα ακόμη τμήμα του ολικού Σχεδίου και διευρύνουν τη συνείδησή τους εφαρμόζοντας τις δημιουργικές τους δεξιότητες.
Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ο γαλαξίας, το ηλιακό σύστημα και ο θαυμαστός πλανήτης που κατοικούμε. Όταν τα 3 υπανθρώπινα βασίλεια (ορυκτό, φυτικό και ζωικό) ολοκληρώθηκαν, οι πρώτες 2 φυλές που ανέλαβαν την επιστασία της Γαίας ήταν αιθερικής μορφής/ύλης (η χρυσή και η ασημένια φυλή). Καθώς όμως παρατηρούσαν την ανάπτυξη και προωθούσαν την εξέλιξη της ζωής, ένας αριθμός αυτών ένιωσε την επιθυμία να εμπλακεί και να βιώσει την ανάλογη εμπειρία δια-προσωπικά. Έτσι, άρχισαν να καταλαμβάνουν σώματα ζώων, απ`όπου και οι καταγραφές στις μυθολογίες πολλών λαών εκείνων των όντων που έχουν την όψη ζώου και ανθρώπου ταυτόχρονα. Αυτή όμως η εμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα την άρρηκτη σύνδεσή τους με την εξέλιξη του γήινου πεδίου μέχρι το τέλος του εξελικτικού κύκλου και, καθώς τα μικτά σώματα ήταν ακατάλληλα να ¨στεγάσουν¨ όντα ανώτερης* δονητικής κλίμακας, οι δομητές των μορφών προσάρμοσαν τον ανθρώπινο φορέα** στις γήινες συνθήκες.
* Οι άνθρωποι είναι εξατομικευμένες ψυχές, ενώ τα ζώα είναι συλλογικές ψυχές, προέρχονται δηλαδή από μια «ψυχική δεξαμενή» απ`όπου ένα τμήμα αποσπάται για να ζωοποιήσει μια μορφή, σε κάθε περίπτωση.
** Οι κυρίαρχες μορφές, ξεκινώντας από την 3η διάσταση μέχρι και την 7η, (απ`όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής), είναι ανθρωποειδείς, ερπετο/σαυροειδείς, εντομοειδείς και ιερακόμορφες (πτηνά), σε διάφορες παραλλαγές και συνδυασμούς.


Ο πρώτος πολιτισμός που δημιουργήθηκε από την ανθρώπινη κοινωνία ήταν αυτός της Λεμούριας (η 3η φυλή) και ο δεύτερος της Ατλαντίδας (η 4η φυλή) που έφτασε σε τεχνολογική επίτευξη πολύ ανώτερη της σύγχρονης, αλλά που λόγω κατάχρησης αυτής αυτοκαταστράφηκε και η ήπειρος που κατοικούσε βυθίστηκε στη θάλασσα, μετά από 3 διαδοχικές κατακρημνίσεις (σχετικές αναφορές και καταγραφές υπάρχουν στο Ινδικό έπος Μαχαμπαράτα και στην Κοσμογονία του Ησίοδου, κάποιες νύξεις εμφανίζονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και πλήθος πληροφοριών μπορεί να βρεθεί στα γραπτά του Edgar Cayce).
Την εποχή που μεσουρανούσε η Ατλαντίδα, ένας διαγαλαξιακός πόλεμος λάμβανε χώρα καθώς το «κακό» είχε κάνει την εμφάνισή του στη Δημιουργία. Μια «κβαντική ανωμαλία», όπως πλέον ονομάζεται, είχε ως αποτέλεσμα μια ολόκληρη φυλή να χάσει την εσωτερική, πνευματική επαφή με την Πηγή και να στραφεί εναντίον όλων με επιθετική και καταστροφική συμπεριφορά. Πολιτισμοί υποδουλώθηκαν και πλανήτες λεηλατήθηκαν και οπισθοδρόμησαν στην εξελικτική κλίμακα μέχρι που μια οργανωμένη αντεπίθεση από ανώτερες φυλές με τεχνολογική υπεροχή τους ανάγκασε να υποχωρήσουν στις παρυφές του ηλιακού συστήματος που βρισκόμαστε. Η Γαία τότε έγινε μάρτυρας της εμφάνισής τους καθώς παρουσιάστηκαν ως θεοί στους ανθρώπους, θαμπώνοντάς τους με τεχνολογικά επιτεύγματα που άλλαξαν τη ροή της Ιστορίας αλλά παράλληλα έσπειραν τον διχασμό στις τάξεις τους, εισάγοντας την αντίληψη της «υπηρεσίας προς τον εαυτό» σε αντίστιξη της «υπηρεσίας προς το σύνολο», όπως ήταν σύμφωνα με τον Κοσμικό Νόμο. Οι δύο φράξιες που προέκυψαν, «οι Γιοί του Βάαλ» και «οι Γιοί του Ενός» (σύμφωνα με τον E. Cayce), δεν άργησαν να συγκρουστούν μεταξύ τους και να χρησιμοποιήσουν καταστροφικά τεχνολογίες ενέργειας βασισμένες σε κρύσταλλους, η δύναμη των οποίων αντιστοιχούσε σε χιλιάδες μεγατόνους πυρηνικής βόμβας. Τα ρήγματα που προέκυψαν στις τεκτονικές πλάκες της νησιώτικης Ατλαντικής ηπείρου ήταν τόσο βαθιά και μη αναστρέψιμα, που η καταβύθιση ήταν απλώς θέμα χρόνου, όπως και έγινε. Το κακό θριάμβευσε (προς το παρόν), η φυλή απέτυχε στις εξετάσεις και επέστρεψε στη λίθινη εποχή. Όσοι γλύτωσαν διασκορπίστηκαν στους 4 ορίζοντες ενώ ένα μεγάλο τμήμα αυτών επέλεξαν να ζήσουν στο υπέδαφος, μακριά από τις αντίξοες συνθήκες της μολυσμένης επιφάνειας αλλά και τους πρωτόγονους και αγελαίους πλέον ανθρώπους. Κατά καιρούς, εμφανίζονταν στην επιφάνεια και έδιναν χρήσιμες γνώσεις στις εναπομείνουσες κοινότητες ώστε να διασφαλιστεί η επιβίωση και η αργή έστω πρόοδός τους. Έτσι προέκυψε η 5η φυλή, η επονομαζόμενη Αρία, που προσδιορίζεται σε μια χρονική περίοδο της εξέλιξης σε παγκόσμια κλίμακα και όχι στο χρώμα του δέρματος, όπως επίτηδες έχει παρερμηνευθεί.


Ο πλανήτης βρισκόταν πλέον σε κατάληψη και σε καραντίνα, καθώς αποτελούσε το τελευταίο σχεδόν προπύργιο της μοχθηρής φυλής που με τη χρήση τεχνολογιών έκαναν γενετικές επεμβάσεις στο ανθρώπινο είδος αφαιρώντας τις 10 από τις 12 έλικες του DNA, με σκοπό να το υποδουλώσουν και να το κρατήσουν μακριά από κάθε μνήμη σχετική με την θεϊκή καταγωγή του. Ένας «αξεπέραστος δακτύλιος» δημιουργήθηκε στα σύνορα του ηλιακού συστήματος με σκοπό ν`αποτρέψει κάθε επέμβαση από άλλες φυλές που ήθελαν να βοηθήσουν την κατάσταση της ανθρωπότητας, αλλά και να φυλακίσει εντός αυτού όλες τις οντότητες που είχαν ήδη εμπλακεί στην εξέλιξη του πλανήτη. Η αρχαία γνώση αλλοιώθηκε και μολύνθηκε με νοσηρά ψεύδη ενώ δεν άργησε να δημιουργηθεί μια άρχουσα τάξη που απολάμβανε όλα τα προνόμια, συσσωρεύοντας πλούτο, υφαρπάζοντας εξουσίες και υπηρετώντας αυτούς που κυβερνούσαν πάντα κρυμμένοι στα παρασκήνια της Ιστορίας. Κάτω από το δόγμα «διαίρει και βασίλευε» συνεχείς πόλεμοι, σφαγές και καταστροφές, κρατούσαν την ανθρωπότητα στα όριά της δίνοντας τροφή κατά προτεραιότητα στα ζωώδη ένστικτα της επιβίωσης του ισχυρότερου. Δεκάδες –ισμοί δημιουργήθηκαν με σκοπό να δηλητηριάσουν τις συνειδήσεις και να στρέψουν όλους εναντίον όλων, ενώ απόκρυφες τεχνολογίες εξασφάλιζαν τον έλεγχο της σκέψης, της δράσης και της αντίδρασης μιας ήδη κατακερματισμένης φυλής.


Το Υπέρτατο Ον έδωσε προθεσμία μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου ώστε η «κβαντική ανωμαλία» να παρατηρηθεί καθώς θα εξελίσσεται και ν`αντιμετωπιστεί κατάλληλα στο γύρισμα του χρόνου. Σύμφωνα με το «Νόμο του Ενός», κάθε οντότητα έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στο Φως, ανεξάρτητα του πόσο έχει απομακρυνθεί και τι είδους παραβάσεις (Κάρμα / Νόμος του Αίτιου και του Αιτιατού) έχει διαπράξει. Έτσι, οι ευκαιρίες αποκατάστασης και επανόρθωσης των πεπραγμένων έπρεπε να δοθούν χωρίς καμία διάκριση (βλ. παραβολή του ασώτου). Όντα ανώτερων διαστάσεων προσφέρθηκαν εθελοντικά να κατέλθουν περιοδικά στη Γαία, να ενσαρκωθούν και να παραδώσουν ένα μήνυμα με σκοπό κάθε φορά να γίνει μια σπορά συγκεκριμένων ιδεών που θα κρατήσουν την εσωτερική φλόγα των ανθρώπων αναμμένη, μέχρι το πλήρωμα του χρόνου. Ήταν σαφές πως οι ιδέες θα αλλοιώνονταν και πως οι αγγελιαφόροι θα θανατώνονταν με κάθε τρόπο, αλλά η σπορά έγινε κατ`επανάληψη και σταδιακά καρποφόρησε, καθιστώντας την ανθρωπότητα ιδιαίτερα ανθεκτική, παρά το βαθύ σκοτάδι της πνευματικής αμνησίας που βίωνε επί σειρά αιώνων. Από την εποχή που ο πλανήτης τέθηκε σε καραντίνα, ήταν δεδομένο πως το βίωμα στο πεδίο αυτό εξασφάλιζε τη σχεδόν απόλυτη αμνησία της θεικής ταυτότητας και κληρονομιάς κάθε οντότητας που θα το επιχειρούσε. Το κάλεσμα της Πηγής ακούστηκε στα πέρατα του Σύμπαντος και εκατομμύρια οντότητες ανταποκρίθηκαν εθελοντικά στην πρόκληση (περίπου 26 δις. συνολικά έχουμε εμπλακεί στον παρών εξελικτικό κύκλο). Η αποστολή τους είχε στόχο την σταδιακή τους αφύπνιση, σε ατομικό, φυλετικό αλλά και πλανητικό επίπεδο καθώς η εξέλιξη της φυλής και του πλανήτη είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, κανείς δεν θ`ανυψωθεί μόνος του. Μετά από πολλούς κύκλους μετενσαρκώσεων και συγκεκριμένων αποστολών, περνώντας διαδοχικές και αλλεπάλληλες εξετάσεις, κερδίσαμε το δικαίωμα να βρισκόμαστε εδώ σήμερα και στην περίοδο που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, η πολυαναμενόμενη απελευθέρωση και η επάνοδος στην πρωταρχική μας κατάσταση συνείδησης. Καθώς κλείνει η προθεσμία που δόθηκε, μια καινούρια ευκαιρία βιωματικής εμπειρίας ανατέλλει στην αντίληψη της Ανθρωπότητας και η 6η Φυλή ξεπροβάλλει.

(... συνεχίζεται ...)


- artist: Tatiana Plakhova -