Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Σβήνοντας ίχνη ...


Κυριακή 26/2, στις 16:56, η Νέα Σελήνη με Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς, σηματοδοτεί το οριστικό τέλος μιας μακράς περιόδου, κάθε άλλο παρά ευχάριστης αλλά πολύ ωμά αληθινής, για όλους. Τώρα ολοκληρώνεται ο κύκλος που ξεκίνησε το Φθινόπωρο του 2015, ο 9ετής κύκλος που ξεκίνησε το 2008 αλλά και, σύμφωνα με κάποιες απόψεις, μια ιστορική περίοδος που ονομάστηκε "η εποχή των Ιχθύων".
Βρισκόμαστε στον προθάλαμο, αφήνουμε πίσω μας μια κατάσταση συνείδησης που σημάδεψε πολλούς αιώνες και στις 20-21/3 με την Εαρινή Ισημερία θα διαβούμε το κατώφλι που θα μας οδηγήσει σταδιακά σε μια νέα και χωρίς προηγούμενο ιστορική περίοδο. Η ενέργεια αυτής της περιόδου που θα κλιμακωθεί με την Ηλιακή Έκλειψη και ο απόηχός της θα διαρκέσει μέχρι την Ηλιακή Έκλειψη του ερχόμενου Αυγούστου, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για ένα βαθύ ξεκαθάρισμα του υποσυνείδητου καθώς αγγίζει τα ίχνη που με επώδυνο τρόπο άφησαν παλιές ενσαρκώσεις με σκοπό να τα διαγράψει οριστικά από τη συνείδηση, αν και εφόσον το επιτρέψουμε και συν/εργαστούμε εσωτερικά για κάτι τέτοιο.
Αυτή η περίοδος των λίγων εβδομάδων, δίνει το σινιάλο στην 3η ομάδα (βλέπε ανάρτηση με τίτλο: Τριπλότητα) για μια επανεκκίνηση και έναν ουσιαστικό επαναπροσδιορισμό των στόχων του ταξιδιού της παρούσης ενσάρκωσης. Η σχέση με τον εαυτό και τους άλλους θα απασχολήσει και γεγονότα θα πυροδοτήσουν τελικά ξεκαθαρίσματα, καθώς οι σχέσεις πάντα καθρεφτίζουν το σημείο που βρισκόμαστε και δείχνουν το κατά πόσο λειτουργικές είναι οι αντιλήψεις μας για αυτές. Αλλαγές θα προκύψουν με απώτερο σκοπό την απελευθέρωση από παλιές, καρμικές συνήθειες που δεν εξυπηρετούν πια απολύτως τίποτα, παρά μόνο μας εγκλωβίζουν σε τοξικές συναισθηματικές καταστάσεις και ανούσιες, συγκρουσιακές επαναλήψεις. Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας γι`αυτούς που προπορεύονται και ανοίγουν τον δρόμο για όσους επιθυμούν ν`ακολουθήσουν και κάθε περιττό φορτίο που κουβαλούν θα τους δυσκολέψει πολύ στην επόμενη περίοδο που θα χρειαστεί να τρέξουν ώστε να προλάβουν τις ραγδαίες εξελίξεις. Πλησιάζει η χρονική στιγμή που ο καθένας θα κληθεί ν`αναλάβει την αποστολή για την οποία ενσαρκώθηκε, κάτι που όταν εμφανιστεί στη συνείδηση ενδέχεται να εκπλήξει καθώς δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι τελικά θα είναι αυτό που φανταζόταν ή επιθυμούσε κάποιος για τον εαυτό του. Εδώ θα διαπιστωθεί το κατά πόσο δρούσε μέσα από την εγωική όψη της προσωπικότητας επιζητώντας την αποδοχή της "αυθεντίας" του από τους άλλους, ή την αληθινή, ψυχική του όψη που έμαθε ν`αφουγκράζεται και να υπακούει στα καλέσματά της.
Όλα όσα έγιναν τα τελευταία 9 χρόνια, όλα όσα ήρθαν στην επιφάνεια συχνά με σκληρό και αποκρουστικό πρόσωπο ώστε να τ`αντικρίσουν όλοι, αποτελούσαν μια προετοιμασία για όσα έρχονται και θ`αποκαλυφθούν στον επόμενο 9ετή κύκλο που θα ξεκινήσει σύντομα. Τα σοκ θα είναι απανωτά και πολλοί θα τρομάξουν μπροστά στις αλλαγές καθώς θα τους ζητηθεί ν`αναλάβουν τις ευθύνες τους σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, κάτι για το οποίο θα βρεθούν εντελώς απροετοίμαστοι. Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη ξεκινήσει και βγάζουν στην επιφάνεια πολύ βαθιά νοσηρότητα και ψυχασθένεια (βλέπε pizza-gate) ξεγυμνώνοντας ένα προς ένα τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε βάρος της Ανθρωπότητας και συνεχίζονται ακόμη. Η κάθαρση θα είναι αμείλικτη και όλα τα έθνη της Γαίας θα αναγκαστούν να την υποστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αφού η συνενοχή τους είναι δεδομένη και, όπως το προσωπικό, έτσι και το Εθνικό Κάρμα απαιτεί την αποπληρωμή του.
Η συμβουλή για την αμέσως επόμενη περίοδο είναι, προχώρα με σταθερά βήματα και ευγενική συμπεριφορά απέναντι στον εαυτό σου, έτσι ώστε να συντονιστείς με την δική σου βιωματική συνθήκη και να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς σου ζητείται ν`απελευθερώσεις. Απέφυγε τις βεβιασμένες κινήσεις σε περίπτωση που ανακαλύψεις κάποια δεσμά στην καρδιά σου από κάποιο στοιχειωμένο παρελθόν που σ`ακολουθεί. Σκοπός σου δεν είναι να κλαδέψεις προσωρινά αλλά να ξεριζώσεις οριστικά καθετί που εμποδίζει την υγιή και αρμονική ανάπτυξη στο περιβόλι του εσωτερικού σου κόσμου. Να θυμάσαι ότι το σώμα σου προσπαθεί να αφομοιώσει ενέργειες που δεν γνώριζε από πριν πώς να διαχειριστεί και ταυτόχρονα ν`αποβάλλει όλα τα παλιά και ξεπερασμένα πρότυπα σκέψης και αντίληψης που ακόμη μεταφέρει, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο και συχνά πλησιάζει τα όριά του εξαντλώντας τ`αποθέματά του. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι όσο έχεις ανάγκη, να απομακρύνεσαι από κάθε αρνητικότητα και να δίνεις χρόνο σε όλα να έρθουν στην θέση τους χωρίς βία. Η δικαίωση των προσπαθειών σου θα έρθει, η επιμονή και η υπομονή σου θ`αποδώσουν τους καρπούς τους, την κατάλληλη στιγμή. Έχεις ήδη πάρει μια γερή γεύση της ανάγκης για Εμπιστοσύνη στο Σχέδιο της ζωής σου μέσα από πολλές ανατροπές, αντιξοότητες και άφθονα αναπάντητα ερωτήματα. Έχεις ήδη προετοιμαστεί για να εφαρμόσεις την Εμπιστοσύνη αυτή στον επόμενο κύκλο, κάτι που θα είναι και το ζητούμενο.
Πάρε βαθιές ανάσες και γνώριζε ότι όλα είναι καλά και όπως έπρεπε να είναι.
Όλα σε οδήγησαν εδώ, παρά τα εμπόδια που ορθώθηκαν μπροστά σου.
Η κόπωση είναι μεγάλη, η πίεση ασφυκτική, το γνωρίζουμε καλά πλέον.
Άφησε τα κομμάτια του παλιού εαυτού σου να πέσουν όπου θέλουν και μην κοιτάζεις πίσω.
Η Πύλη είναι μπροστά και μας περιμένει να τη διαβούμε.
Βγάλε στην επιφάνεια τις Ψυχικές σου Δυνάμεις. 
Βρες γαλήνη στη Φύση και καθοδήγηση στη Σιωπή.
Πάρε ανάσες.
Πλησιάζουμε...


 - artist: theflickerees -