Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Τέλος καλό ...


Η Πανσέληνος με Έκλειψη το βράδυ της 10ης προς 11η Φεβρουαρίου (στις 02:33), στον άξονα Λέοντα | Υδροχόου, είναι σημαντική για όλους καθώς κλείνει τον κύκλο που ξεκίνησε με τις εκλείψεις του περασμένου Σεπτέμβρη και στην ουσία ολοκληρώνει το 2016 επιβάλλοντας ένα οριστικό τέλος σε ιδιαίτερες προσωπικές αλλά και συλλογικές καταστάσεις. Το ηχηρό αυτό τέλειωμα, θα αντηχεί μέχρι τον ερχόμενο Αύγουστο, όπου πλέον όλα θα είναι απολύτως ξεκάθαρα και θα έχουν μπεί σε μια σειρά. 
Ταυτόχρονα, ένα σπάνιο γεγονός έρχεται να προσθέσει πολύ έντονη ενέργεια σε καθετί που τώρα μας αφορά, καθώς σχηματίζεται στους ουρανούς ένα πεντάγραμμο μεταξύ Σελήνης και πλανητών. Το νούμερο 5 είναι ο αριθμός του Ανθρώπου στην ολότητά του (το αρσενικό 3 ενώνεται με το θηλυκό 2) και θεωρείται ιερός καθώς συμβολίζει την Φύση σε όλο της το μεγαλείο περιλαμβάνοντας τα 4 στοιχεία (γη, φωτιά, νερό, αέρα) με τον αιθέρα στο κέντρο, απ`όπου αυτά προκύπτουν. Το 5 υποδηλώνει αλλαγή και μετασχηματισμό μέσω του "Ιερού Γάμου" καθώς ενώνει την Ουράνια Αρσενική Αρχή (3) με την Μεγάλη Μητέρα (2). Είναι η ένωση του μακρόκοσμου με τον μικρόκοσμο, η ένωση του ανθρώπου με την θεϊκή φλόγα εντός.
Έτσι, το Σύμπαν μας ωθεί στις αλλαγές και τους μετασχηματισμούς που θ`αφήσουν πίσω τους οριστικά ένα παρελθόν με το οποίο η σχέση μας έκλεισε τον κύκλο της, ενώ μας παρέχει προστασία, τόλμη και αποφασιστικότητα για να κάνουμε ένα προς ένα τα βήματα που θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό σημείο. Πολλές ανατροπές είναι στο πρόγραμμα, στην περίπτωση που οι προθέσεις μας δεν ήταν σαφείς μέχρι τώρα, ή στην περίπτωση που επιμένουμε να δίνουμε το φιλί της ζωής και να κάνουμε τεχνητές αναπνοές σε κάθε κατάσταση που έχει ήδη πεθάνει.
Η ουσιαστική έναρξη του 2017 και η σύνδεσή μας με την ενέργεια που το χαρακτηρίζει, θα γίνει στην επόμενη νέα σελήνη στο τέλος του μήνα. Μέχρι τότε, καλούμαστε να αποσαφηνίσουμε το σημείο που έχουμε βρεθεί ώστε να καθορίσουμε το σημείο που θέλουμε να φτάσουμε, κατανοώντας έτσι και ιεραρχώντας τα επόμενα βήματά μας. 
Οι εκλείψεις μας δείχνουν κατά κανόνα ότι το σημείο που βρισκόμαστε είναι ακριβώς αυτό που έπρεπε να βρεθούμε, σύμφωνα με το ψυχικό μας πρόγραμμα. Αν είμαστε συντονισμένοι, τότε τα γεγονότα που προκύπτουν δικαιώνουν ομαλά τις επιλογές και τις προσπάθειές μας και έχουν θετικό πρόσημο. Αν επιμένουμε ν`αδιαφορούμε για τα σημάδια της ζωής μας και να μην αφουγκραζόμαστε την εσωτερική μας φωνή που προσπαθεί πάντα να μας καθοδηγήσει, τότε τα γεγονότα έρχονται ξαφνικά και βίαια, έχουν "μοιραίο" χαρακτήρα και συνήθως αρνητικό πρόσημο. Όλα μας προετοιμάζουν για τον 9ετή κύκλο που ξεκινάει φέτος με βασικό του χαρακτηριστικό την "Εμπιστοσύνη" στο Κοσμικό Σχέδιο, κύκλος που συχνά θα μας εκπλήξει με γεγονότα που ούτε καν είχαμε υποψιαστεί ότι ενδέχεται να συμβούν στον πλανήτη που ζούμε. Το κάλεσμα αυτής της έκλειψης αφορά σε μια βαθιά προτροπή να πάρουμε πίσω την Δύναμή μας, απ`όπου κι αν την είχαμε παραχωρήσει μέχρι τώρα. Σύντομα θα καταλάβουμε πόσο πολύ την χρειαζόμαστε ώστε να παραμείνουμε ακλόνητοι και προσηλωμένοι στον απώτερο σκοπό μας που θ`αναδυθεί στη συνείδησή μας, όταν θα είμαστε έτοιμοι ν`αποδεχθούμε τις βαθύτερες αλήθειες που μας αφορούν, προσωπικά και συλλογικά.
Οι Συμπαντικές Δυνάμεις μας καλούν σε αφύπνιση.
Το σύμβολο του Ανθρώπου εμφανίζεται στον ουράνιο θόλο.
Ο καθένας τώρα αποφασίζει για την ψυχική του πορεία και,
ή παίρνει την θέση του ανάμεσα στις γραμμές αυτών που θα δώσουν την τελική μάχη για την απελευθέρωση του πλανήτη,
ή παίρνει εξιτήριο και περιμένει την αναχώρησή του.