Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ώρα για Δύναμη ...
Υπάρχει πλέον επίσημη (από ανάλογους φορείς) και ανεπίσημη (από ανεξάρτητα ερευνητικά κέντρα και παρατηρητήρια) επιβεβαίωση σχετικά με την αύξηση της πλανητικής συχνότητας (μονάδα μέτρησης Σούμαν / Schumann Resonance) στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Ανάλογες παρατηρήσεις επιβεβαιώνουν ότι όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι πλανήτες στο Ηλιακό Σύστημα που κατοικούμε βρίσκονται σε φάση αύξησης επίσης.

Όπως έχει ήδη ειπωθεί, το Ηλιακό μας Σύστημα εισέρχεται σταδιακά σε μια ζώνη υψηλά φορτισμένων σωματιδίων (φωτονίων), κάτι που σημαίνει ότι αναγκαστικά, για την Γαία αλλά και για κάθε μορφή ζωής που φιλοξενεί, έχει έρθει η στιγμή της υπέρβασης της 3ης και 4ης διάστασης και η ανέλιξη προς την 5η διάσταση. Καθετί που υπάρχει, καλείται να κουρδιστεί στην επόμενη οκτάβα, έτσι ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του εδώ, ή, θ`αναγκαστεί ν`αποχωρήσει και να συνεχίσει σε άλλο πεδίο, συμβατό με την συχνότητά του. 

Η βιωματική εμπειρία αυτού του γεγονότος της περιόδου που διανύουμε δεν είναι καθόλου εύκολη, κι αυτό επειδή το συχνοτικό πρότυπο που αλλάζει θέτει σε δοκιμασία τον άνθρωπο στο σύνολό του, σε σωματικό, συν-αισθηματικό και διανοητικό επίπεδο. Όλα έχουν τεθεί στο κοσμικό μικροσκόπιο και εξετάζονται καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια της συνείδησης με την μορφή συμπτωμάτων αλλά και ψυχολογικών καταστάσεων, ώστε να γίνει αντιληπτό και κατανοητό το αν και κατά πόσο εξυπηρετούν την ανάγκη υπέρβασης ή την μπλοκάρουν. Στο σύνολό του ο άνθρωπος είναι το άθροισμα όλων των αντιλήψεων, πεποιθήσεων και ιδεών για το τι είναι τι, μαζί με τον απόηχο όλων των εμπειριών του στο τρισδιάστατο πεδίο, των παλαιότερων ενσαρκώσεων που έχουν αποθηκευτεί στο υποσυνείδητό του και προβάλλονται στην τωρινή του ενσάρκωση με πολλές διαφορετικές μορφές σε όλους τους τομείς της ζωής του. Όλα ανεξαιρέτως τα σωματικά συμπτώματα που εμφανίζονται, συνήθως με οδυνηρή συνθήκη, δεν είναι άλλο παρά η διαδικασία κάθαρσης που έχει ξεκινήσει και εξελίσσεται σταδιακά, έτσι ώστε να εξυγιανθεί το ενεργειακό πρότυπο του καθένα για να καταφέρει να κουρδιστεί σε ανώτερη κλίμακα. Η σωματοποίηση της διαδικασίας σπρώχνει και βγάζει βίαια στην επιφάνεια καθετί που τώρα πρέπει ν`απαλλαγούμε από την παρουσία του, είτε αυτό είναι αντιλήψεις για τον εαυτό μας και τον κόσμο, είτε πρόκειται για φοβίες που δημιουργήθηκαν από παλαιότερες επώδυνες εμπειρίες, είτε αφορούν σε περιορισμένη συναισθηματική ικανότητα, κ.λπ. Αυτό που είμαστε σήμερα, είναι το σύνολο των εμπειριών μας, από την χρονική στιγμή που ξεκίνησε η εμπλοκή μας στη Γαία μέχρι τώρα και αυτό το σύνολο καλούμαστε να εξαγνίσουμε έτσι ώστε να συντονιστούμε με το επόμενο συχνοτικό πρότυπο στο οποίο ήδη βρισκόμαστε σε πλανητική κλίμακα.

Η πίεση είναι ήδη αισθητή και αυτή η βίαιη ώθηση στην επιφάνεια των εσωτερικών και μέχρι πριν κρυμμένων σημείων, μπορεί να γίνει αντιληπτή και στο κοινωνικό επίπεδο καθώς παρατηρούμε ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για όσα νοσηρά γεγονότα παρέμεναν στο σκοτάδι και αγνοούσαμε, αλλά την ίδια στιγμή επηρέαζαν πολύ έντονα τις κοινωνικές συνθήκες. Όλα θα βγούν στο Φως και τίποτα δεν θα μείνει πλέον κρυμμένο. Το τέλος της άγνοιας είναι εδώ για όλους ώστε κανείς να μην έχει το παραμικρό άλλοθι για όσα δεν γνώριζε και έτσι ν`αναγκαστεί να πάρει θέση και τελικά ν`αποφασίσει αν θα κάνει την υπέρβαση ή θα αναβάλλει την δοκιμασία για μια άλλη χρονική περίοδο σε κάποιον άλλο πλανήτη.

Υπάρχουν 3 τρόποι αντιμετώπισης και διαχείρισης των συνθηκών αυτών που καλό είναι να γνωρίζεις πως από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται ν`αλλάξουν, αντίθετα, η πίεση θα ενταθεί στην πορεία καθώς είμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Άσκηση με οποιονδήποτε τρόπο σου ταιριάζει, με σκοπό να μην μένουν στάσιμες οι ενέργειες που διαπερνούν το σώμα σου διαρκώς. Βρες χρόνο να τρέξεις, να περπατήσεις αν μπορείς σε καθαρό, φυσικό περιβάλλον, ένα πάρκο, ένα δάσος, μια παραλία. Απόφυγε να μένεις μέσα στο σπίτι για πολλές συνεχόμενες ώρες. Βάλε μουσική και χόρεψε αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο για να βγείς από την πόλη και τα τσιμέντα. Κάνε ό,τι μπορείς για να υπάρχει ροή στο σώμα σου, αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε ν`αποφύγεις τυχόν επώδυνα μπλοκαρίσματα και ψυχολογικές κατηφόρες.

Διαλογίσου όσο πιο συχνά μπορείς, με όποια τεχνική σου ταιριάζει καλύτερα – προτείνω την εστίαση της προσοχής στην αναπνοή, ως πρωταρχικό στάδιο που θα σε βοηθήσει να βρείς το κέντρο σου της γαλήνης και εσωτερικής αρμονίας. Μείνε μακριά από τηλεόραση και κάθε πηγή αρνητικότητας καθώς τώρα έχεις ψυχικά ανοίγματα και οφείλεις να προστατεύεσαι από ανεπιθύμητες εισροές οποιουδήποτε τύπου. Καθώς το υποσυνείδητό σου εξαγνίζεται, παρατηρείς και καταγράφεις τα όνειρά σου. Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις, μπορείς να το εξετάσεις στην διάρκεια του διαλογισμού σου ζητώντας καθοδήγηση και ερμηνεία / αποσυμβολισμό από τον ανώτερο εαυτό σου. Βρες το κέντρο σου και μην επιτρέπεις σε τίποτα και σε κανένα να σε απομακρύνει και να σε ταράζει, προστάτευσε τον εσωτερικό σου κόσμο.

Φρόντισε την διατροφή σου, κάνε επιλογές που να σου προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια χωρίς να σε βαραίνουν και να δυσκολεύουν την χώνεψη. Φρούτα, λαχανικά, ξηροί καρποί βοηθούν πολύ, δίνοντας ευεξία και πολύτιμα συστατικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα, κ.λπ. Για το νερό δεν πιστεύω σε κανόνες σχετικά με τόση ή λιγότερη ημερήσια κατανάλωση, ακολουθείς τις ανάγκες του σώματός σου χωρίς καταναγκασμούς.

Βρισκόμαστε ήδη στο σημείο απ`όπου δεν υπάρχει επιστροφή, ο παλιός κόσμος τελειώνει και η Ανθρωπότητα είναι έτοιμη για την επανάσταση της συνείδησης που θ`αλλάξει τη ζωή στον πλανήτη όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Είμαστε όλοι αναπόσπαστα τμήματα του Συμπαντικού Σχεδίου της Εξέλιξης και καμία δύναμη δεν είναι ικανή να μας σταματήσει πλέον. Διανύσαμε αιώνες προετοιμασίας και υπομονής για να φτάσουμε στο σημερινό κομβικό σημείο. Αυτό που μας περιμένει, το χτίζουμε όλοι μας, κάθε στιγμή, με τον τρόπο του ο καθένας και την δική του μοναδική συνεισφορά. Κράτα την πίστη σου ό,τι και να γίνεται δίπλα σου, όσο δύσκολες κι αν είναι οι σωματοποιήσεις που βιώνεις. Όλα είναι περαστικά και αφού είμαστε εδώ, αυτό σημαίνει ότι έχουμε την δύναμη, έχουμε τις προδιαγραφές για να περάσουμε την δοκιμασία. Το κλειδί είναι να μην αντιστέκεσαι σε τίποτα, να μείνεις μακριά από κάθε φόβο έτσι ώστε να επιτρέψεις στις ενέργειες να περάσουν μέσα από εσένα, να σε εξαγνίσουν και να σε ανυψώσουν.
Μάθε ν`αφήνεσαι με Εμπιστοσύνη, αυτό είναι όλο.

Καλή Δύναμη & Καλό Μήνα !!!


- artist: ethernity -