Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Η Αρχή του Τέλους ...


Δευτέρα 20/3, στις 12:28 π.μ., Εαρινή Ισημερία.
Ο Ζωοδότης Ήλιος περνάει στον Κριό και μια ολοκαίνουρια εποχή ανατέλλει καθώς σηματοδοτεί την έναρξη ενός 9ετή κύκλου που θ`αλλάξει τη ζωή επάνω στην Γαία, όπως την γνωρίζαμε. Τώρα είναι και η επίσημη έναρξη του 2017, την ενέργεια του οποίου θα αντιληφθούμε από τις 27 και μετά, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό.

Εστίασε τις Δυνάμεις σου, εναρμόνισε σκέψεις και συναισθήματα, ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου για καθετί που σε αφορά, στο Τώρα. Γνώριζε πού έχεις βρεθεί και οραματίσου το σημείο που επιθυμείς να βρεθείς στο Μέλλον Σου. Χτίσε τις εικόνες και βίωσέ τις κάνοντας χρήση της Φαντασίας σου. Απέφυγε να επαναλαμβάνεις μέσα σου τι δεν θέλεις να βιώσεις, κάτι τέτοιο σε φέρνει σ`επαφή με αρνητικές σκεπτομορφές του παρόντος και θα εμποδίσει τον οραματισμό σου. 
- Πώς θέλεις τον Κόσμο που θα ζήσεις; 
- Πώς θα νιώθεις όταν θα είσαι εκεί και θα τον βιώνεις;
Αυτά τα δύο ερωτήματα, αν τ`απαντήσεις μέσω του οραματισμού σου, θ`αποτελέσουν την ξεκάθαρη εκδήλωση της πρόθεσής σου, κάτι που θα σε συνδέσει με τις Δημιουργικές Δυνάμεις, τις δικές σου και του Σύμπαντος και θ`απελευθερώσει ψυχικά αποθέματα που θα τεθούν στην διάθεσή σου. Θα σου δοθούν τα υλικά με τα οποία θα χτίσεις το μέλλον σου, στο οποίο όμως πρέπει πρώτα να έχεις πιστέψει, ώστε να υλοποιηθεί.
Οφείλεις να μείνεις μακριά από την γραμμική σκέψη, εκείνη την αλληλουχία δεδομένων που τοποθετεί το αξίωμα της "λογικής συνέχειας / συνέπειας" πάνω από κάθε όραμα και που είναι ανίκανη να υπερπηδήσει το εμπόδιο της 3ης διάστασης που προς το παρόν βρίσκεσαι. Παράδειγμα: 1+1 = 3. Γιατί; Επειδή οι δύο μονάδες που ενώνονται δεν χάνουν ποτέ την εξατομίκευσή τους, ενώ από την ένωσή τους παράγεται ένα επιπλέον δυναμικό που καμία από τις δύο μόνη της δεν θα μπορούσε να παράξει. Αυτό σημαίνει ότι αν επιτρέψεις στον τρισδιάστατο κόσμο να σε πείσει για το τι είναι "δυνατόν" και να σου επιβάλλει το τι είναι "αδύνατον", δεν θα μπορέσεις να τον υπερβείς και να χτίσεις ένα όραμα που δεν χρειάζεται την παραμικρή επιβεβαίωση από τις παρούσες συνθήκες για να υλοποιηθεί.


Ο ετοιμοθάνατος κόσμος που ζούμε, προσπαθεί από την στιγμή που γεννηθήκαμε να μας πείσει να πιστεύουμε και να εμπιστευόμαστε μονάχα ό,τι οι 5 αισθήσεις μας μεταδίδουν ως πληροφορία. Αυτό που επιμελώς ξέχασε να μας πεί, είναι ότι οι αισθήσεις αυτές είναι από την φύση τους ατελείς, περιορισμένες και οι πληροφορίες που μεταδίδουν ελλειπείς και πολύ συχνά παραμορφωμένες. Η συνέπεια ήταν να χάσουμε κάθε επαφή με τα μυστήρια της ύπαρξης, ν`αποξενωθούμε από την φύση, να εγκλωβιστούμε μακριά από κάθε αρμονικό ρυθμό και να βουλιάξουμε στις φοβίες και την επιθετικότητα, ζώντας και πεθαίνοντας παρά φύση.
Αυτή η εποχή της άγνοιας τελειώνει τώρα και για όσους/ες είναι έτοιμοι/ες ανατέλλει μια εποχή όπου η Αλήθεια θ`αποκατασταθεί στο σύνολό της και για κάθε επίπεδο της αντίληψης που η Ανθρώπινη Φυλή θα είναι ικανή να προσεγγίσει.
"Πίστεψέ το και θα γίνει", αυτό είναι το κλειδί της νέας πραγματικότητας, αυτό είναι το μονοπάτι που οδηγεί στην επόμενη διάσταση και το νέο εξελικτικό στάδιο. Αφορά στις Δημιουργικές μας Δυνάμεις Υλοποίησης, μέσω των οποίων έχουμε την ικανότητα, όχι μόνο ν`αλλάξουμε κάθε συνθήκη στη ζωή μας, αλλά και να επεκτείνουμε το ίδιο το Σύμπαν. Το "κατ`εικόνα και ομοίωση" είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το "άνθρωπος συνδημιουργός με τον Θεό". Αυτές οι δυνάμεις μας αφυπνίζονται τώρα σταδιακά, μετά από πολλούς αιώνες ύπνωσης και λήθης. Καθώς πλησιάζουμε στο οριακό σημείο της μεγάλης ανατροπής, οι ψυχικές μνήμες που θα ξυπνούν σε ολοένα και περισσότερους και θα γίνονται γνωστές από τους υπόλοιπους, θα εξαπολύσουν ένα πανίσχυρο κύμα που θα προκαλέσει την Επανάσταση της Συνείδησης και θα συμπαρασύρει ολόκληρη την Φυλή ανυψώνοντάς την στο επίπεδο που κάποτε βρισκόταν, που εθελοντικά απώλεσε και που τώρα διεκδικεί και πάλι με τις πλέον σοβαρές αξιώσεις.

Έτσι λοιπόν, καλούμαστε να σταθούμε εμπρός στην Πύλη που αύριο ανοίγει διάπλατα, με ξάστερες προθέσεις και ένα όραμα αντάξιο της λαμπρότητας που κατοικεί στην Καρδιά μας και που καμία δύναμη στον κόσμο της ψευδαίσθησης δεν είναι ικανή να εξαλείψει.

Με την Καρδιά σου στην υψηλότερη νότα που έχεις κουρδιστεί μέχρι σήμερα, 
προχώρα με σταθερά βήματα και μην κοιτάζεις πίσω. 
Αυτή είναι η χρονική στιγμή που περίμενες αιώνες να βιώσεις.
Το κατώφλι είναι μπροστά σου.
Η Κληρονομιά σου σε περιμένει.
Και έτσι ας γίνει !