Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Η μπόχα των εθνών ...


Τα έθνη των κοιμώμενων όρθιων, γιορτάζουν, λένε ...
Επέτειοι μίσους, σφαγής και μισαλλοδοξίας σε κάθε ευκαιρία.
Παρελάσεις υποκρισίας στο όνομα μιας "δημοκρατίας" που ποτέ δεν υπήρξε.
Κούφια λογύδρια στο όνομα μιας "ελευθερίας" που ποτέ δεν γνωρίσαμε.
Όμως, "γιορτάζουμε" κάθε φορά για όσα παραμένουν ιδεατά κι απόμακρα,
σε μια ακόμη προσπάθεια να αποφύγουμε την αλήθεια που βιώνουμε.
Την αλήθεια που όσο την αρνούμαστε τόσο θα μας πληγώνει.

Πολιτικά κόμματα και οργανωμένοι φορείς, διεκδικούν μερίδιο στο πλιάτσικο, με κάθε τρόπο. Φερέφωνα των εγκληματιών, "νομιμοποιούν" τα εγκλήματά τους.
Μαριονέτες, εκτελεστικοί υπάλληλοι, τυχοδιώκτες και τίποτα παραπάνω.
Η καριέρα τους χτισμένη πάνω σε σωρούς νεκρών, αυτόχειρων, διαπομπευμένων και φυλακισμένων ανθρώπων. Τα χέρια τους βαμμένα στο αίμα που δεν θα ξεπλύνουν ποτέ.


Αυτή είναι η σημαία που ταιριάζει στα έθνη των υποκριτών, στις "ενώσεις" και τις ομοσπονδίες τους. Η χωριστικότητα που πρεσβεύουν, οι ταξικές διαφορές και τα φυλετικά μίση που καλλιεργούν, η κατάφωρη αδικία, τα θρασύδειλα ψέματα και η ακύρωση θεμελιωδών δικαιωμάτων, όλα συσσωρεύονται και περιμένουν την αποπληρωμή τους.
Η ώρα πλησιάζει, δεν αργεί, ήδη καθυστέρησε αρκετά.

Τα έθνη θα υπάρξουν για όσο ακόμη εξυπηρετούν το Κοσμικό Σχέδιο και ούτε μια στιγμή παραπάνω δεν θα διαρκέσουν. Το μαυσωλείο τους είναι έτοιμο και περιμένει να τα φιλοξενήσει, σφραγίζοντάς τα μέσα του για πάντα.
Στην θέση τους θα χτιστεί η Παναθρώπινη Κοινωνία της Μιας Οικογένειας, της Μιας Φυλής, της Μιας Ανθρωπότητας που θα διεκδικήσει την θέση της στον Γαλαξία ως Ένα Έθνος (το 13ο), ανάμεσα στα 12 που ήδη υπάρχουν και αναμένουν την Γαία.

Έχουμε αργήσει, μας περιμένουν.