Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Αναγέννηση ...


Μετά από έναν βαρύ Χειμώνα συστολής, η αναγέννηση της Φύσης και η διαστολή που ακολουθεί είναι αναπόφευκτο γεγονός.

Κάτω από τους ίδιους Νόμους, που εφαρμόζονται ακριβοδίκαια σε κάθε συνθήκη, η Πνευματική Αναγέννηση και Ωρίμαση της Ανθρωπότητας είναι επίσης αναπόφευκτη και στο πλήρωμα του χρόνου που πλησιάζει, καμία δύναμη δεν είναι ικανή να την σταματήσει, ούτε και πρόκειται.

Η Καλή Θέληση μεταξύ των Ανθρώπων θα θριαμβεύσει και θα ανοίξει τον Δρόμο σε μια εποχή χωρίς προηγούμενο καθώς το Αιώνιο Πνεύμα θα κατέλθει στη Γαία και θα επικρατήσει απέναντι σε κάθε σκοτάδι της άγνοιας και της λήθης.
Το οικονομικό σύστημα της υποδούλωσης θα καταρρεύσει και από τα ερείπιά του θ`αναδυθεί ένας νέος τρόπος διαχείρισης των αγαθών που θα δώσει ένα οριστικό χτύπημα στην απληστία, την αδικία και κάθε είδους εκμετάλλευση, απέναντι σε κάθε μορφή ζωής.
Η Αφθονία θα επιστρέψει, ως κληρονομικό και αναφαίρετο δικαίωμα.
Ο Σεβασμός για τη Ζωή θα είναι πηγαίος και αυθεντικός.
Οι πόλεμοι και οι σφαγές θα παύσουν οριστικά και αμετάκλητα.
Η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος θ`αποτελεί μακρινό παρελθόν.
Οι ασθένειες θα εκλείψουν και το φυσικό μας σώμα θα γίνει περισσότερο ανθεκτικό, καθώς θα κουρδιστεί στην ανώτερη οκτάβα της ύλης και θα εξαγνιστεί ταυτόχρονα με το Πλανητικό Σώμα που μας φιλοξενεί.
Όλα όσα φαντάζουν ουτοπία αυτή τη στιγμή, σε λίγα χρόνια θα είναι βιωματική εμπειρία.
Η Επανάσταση της Συνείδησης είναι Εδώ, Τώρα, προσιτή σε όποιον/α έκανε την επιλογή ν`ανοίξει την Καρδιά του/της και ν`αφουγκραστεί την εσωτερική του/της Αιώνια Πραγματικότητα.
Τα Δώρα μας βρίσκονται εκεί και μας περιμένουν.

Η συνάντηση με το Πεπρωμένο μας είναι Αναπόφευκτη.

Με ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια που άκουσα φέτος, Ευχές για μια σε βάθος Αναγέννηση, συντονισμένη με την Φύση που τώρα λάμπει γύρω μας, ευωδιάζει και καθημερινά ανανεώνει την χρωματική της παλέτα.