Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Αφομοίωση ...


Για πολλοστή φορά, ένα ακόμα κύμα ενέργειας σαρώνει τη Γαία και όλους τους κατοίκους της. Βρισκόμαστε σε εποχή ταχύρρυθμης εκπαίδευσης, κάτω από αλλεπάλληλα διαδοχικά κύματα, ενώ οι ενδιάμεσες ανάσες που παίρνουμε δεν είναι αρκετές.
Το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη ανυψώνει κάθε λίγο τον συχνοτικό κραδασμό του με τον Ήλιο στον ρόλο του μαέστρου που διευθύνει το κούρδισμα προς την ανώτερη οκτάβα της 5ης διάστασης, εκπέμποντας ισχυρές εκλάμψεις. Η ενέργεια που κατέρχεται, σκοπό έχει την αφύπνιση του DNA και επιδρά στο βάθος κάθε μορφής, επαναπρογραμματίζοντας τα κύτταρα και αναγκάζοντας σε διαστολή, έτσι ώστε οι μορφές να γίνουν πιο περιεκτικές σε Φως και να διαγράψουν τα σκοτάδια τους, τα ίχνη των κραδασμών του παλιού κόσμου.


Τα πιο κοινά συμπτώματα που αντιμετωπίζουμε, προέρχονται από την έδρα της προσωπικότητας, το Ηλιακό Πλέγμα (βρίσκεται 2 με 3 δάχτυλα πάνω από τον αφαλό). Κάθε "ταυτότητα" που έχουμε αποδώσει στον εαυτό μας, τώρα περνάει στην διαδικασία της κάθαρσης, έτσι ώστε ν`απομακρυνθούμε σιγά σιγά και οριστικά από κάθε σύνδεση με τον παλιό, τρισδιάστατο κόσμο.  Οτιδήποτε πιστεύουμε για εμάς, οτιδήποτε έχουμε αποδεχθεί και βάσει αυτού προσδιοριζόμαστε και συνεπώς προβαλλόμαστε στον εξωτερικό κόσμο, ζυγίζεται ήδη κάτω από την αναγκαιότητα ν`αποδείξει αν και κατά πόσο έχει την δυνατότητα να εμπλουτιστεί με ανώτερες αξίες και να τις υπηρετήσει.
Προβλήματα πέψης, δυσανεξία σε τροφές που μέχρι χτες δεν δημιουργούσαν πρόβλημα, εντερικές διαταραχές, έλκος αλλά και πόνοι στην μέση όπως και διαταραχές στα γεννητικά όργανα, είναι φυσιολογικά συμπτώματα που στρέφουν την προσοχή μας στην διαδικασία και μας καλούν να συνεργαστούμε για να την διευκολύνουμε στον μέγιστο βαθμό.
Καθετί που συμβαίνει στο φυσικό μας σώμα, είναι αποτέλεσμα αυτού που έχει συμβεί πρώτα στα ενεργειακά / αιθερικά μας σώματα, καθώς αυτά υποδέχονται πρώτα τα ενεργειακά κύματα, τα αφομοιώνουν και μετά στέλνουν στο φυσικό σώμα τα ανάλογα "σήματα". Το φυσικό σώμα τα λαμβάνει και αποθηκεύει ένα τμήμα κάθε φορά στο αδενικό σύστημα, ξεκινώντας την διαδικασία αφομοίωσής τους και εκκρίνοντας χημικά κοκτέιλ που επηρεάζουν άμεσα τόσο την σωματική μας βιωματική συνθήκη όσο και την ψυχολογική μας κατάσταση. Σε οποιοδήποτε επίπεδο της ύπαρξής μας κι αν στραφούμε, το φυσικό σώμα είναι πάντα το αποτέλεσμα, η τελική εκδήλωση και όχι η αιτία. Όλα ξεκινούν από το Πνευματικό σώμα, περνούν από το Νοητικό, μετά από το Συναισθηματικό και καταλήγουν στο Φυσικό.


Η ποιότητα και η δύναμη των ενεργειών που μας υποβάλλουν σε δοκιμασία, μας είναι άγνωστη και η αφομοίωσή τους αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολη καθώς το φυσικό μας σώμα φτάνει πολύ συχνά στα όριά του με αποτέλεσμα μια έντονη κόπωση που εμφανίζεται και νιώθουμε στραγγισμένοι από κάθε ζωτικότητα.
Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, η ανύψωση πλανήτη και κατοίκων μαζί στην 5η διάσταση, δεν έχει ξαναγίνει στην Ιστορία του Σύμπαντος που κατοικούμε, δεν υπάρχει προηγούμενο και αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε σε άγνωστα μονοπάτια τα οποία ταυτόχρονα και χαρτογραφούμε. Η αποστολή μας δεν θεωρείται μια από τις εύκολες, απαιτεί θάρρος και μεγάλα ψυχικά αποθέματα δύναμης, πίστης και υπομονής. Χρειαζόμαστε να βγάλουμε στην επιφάνεια όλη την καλή μας θέληση και να συν-εργαστούμε, τόσο με το φυσικό μας σώμα όσο και με τις Συμπαντικές Δυνάμεις, ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να φτάσουμε στον προορισμό μας. Όσοι είμαστε παρόντες στην περίοδο αυτή, είμαστε επειδή έχουμε τις δυνατότητες ν`ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της, τουλάχιστον στο 50% αυτών. Μπορούμε λοιπόν να τα καταφέρουμε, φτάνει ν`αποβάλλουμε τις παλιές μας αντιλήψεις της χωριστικότητας και να επιτρέψουμε στο Φως να διεισδύσει μέχρι τα κύτταρά μας και ν`απλωθεί παντού, αφυπνίζοντας την Ψυχική μας όψη και καθιστώντας την μορφή μας Πνευματικοποιημένη.


Αν συμφωνείς και ταυτίζεσαι με τα παραπάνω καθώς τα βιώνεις και τ`αντιλαμβάνεσαι, πριν ξεκινήσεις τις επισκέψεις σου σε γιατρούς που θα σε μπουκώσουν με φάρμακα ή σε παππάδες που θα σε στείλουν για εξορκισμό, δοκίμασε μερικές συμβουλές:

- ακολούθησε την προτροπή του σώματός σου για ξεκούραση, φρόντισε ν`αναπαύεσαι όσο πιο συχνά μπορείς, έστω και για λίγα λεπτά της ώρας να κλείνεις τα μάτια σου και να ησυχάζεις...

- μείνε μακριά από καθετί που σ`ενοχλεί, σε ταράζει, σε θυμώνει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποβάλλεις τον εαυτό σου σε περισσότερες δοκιμασίες, αυτές που βιώνεις είναι αρκετές...

- απέφυγε συνήθειες στην επιλογή της τροφής, φρόντισε ν`ακούς το σώμα σου και να του δίνεις αυτά που του κάνουν καλό και το κρατούν ισορροπημένο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι σήμερα δεν μπορείς να φας αυτό που μέχρι χτες έτρωγες χωρίς πρόβλημα, η αφομοίωση της ενέργειας γίνεται σταδιακά και κάθε στάδιο έχει άλλες απαιτήσεις και ιδιότητες από το προηγούμενο και ίσως το επόμενο...
# υπάρχει περίπτωση να μην έχεις καμία όρεξη για φαγητό, για ώρες, ίσως και μέρες... προσέχεις να μην ξεπεράσεις τα όριά σου και αδειάσεις ξαφνικά, απέφυγε να εξαναγκάζεις το σώμα σου να τραφεί, αλλά φρόντισε να μην "ξεχαστείς" σε νηστεία επίσης...

- κάνε συχνά ντους και ζήτα από το νερό κάθε φορά να σε βοηθήσει και να καθαρίσει την αύρα σου από καθετί περιττό, θυμήσου ότι το νερό είναι η πηγή της ζωής, ότι μέσα σε αυτό βαπτίζουμε, καθαρίζουμε και αναζωογονούμε, γνώριζε ότι το νερό είναι ζωντανό με όλη την σημασία της λέξης και ότι έχει μνήμη γι`αυτό κάνει καλό να λες και ένα Ευχαριστώ στο τέλος...

- κάνε συχνούς περιπάτους σε φυσικό περιβάλλον ξυπόλητος/η και συνειδητά γείωνε τις ενέργειες που πλεονάζουν στο σώμα σου και για κάποιο λόγο δεν νιώθεις ότι μπορείς ν`αφομοιώσεις, αυτό βοηθάει πάρα πολύ, ειδικά αν οραματιστείς ότι από τα γυμνά σου πέλματα στέλνεις την περισσευούμενη ενέργεια στον πυρήνα της Γαίας και αυτή είναι καλοδεχούμενη μέσα από μια συνεργατική διάθεση...

- για τους προχωρημένους, η συνομιλία με το φυσικό σώμα μπορεί να κάνει θαύματα και ν`απομακρύνει πόνους και δυσάρεστα συμπτώματα καθώς γνωρίζουμε ότι το σώμα μας είναι το όχημα μέσω του οποίου εκδηλωνόμαστε στον κόσμο των φαινομένων και γι`αυτό το σεβόμαστε, το φροντίζουμε και του φερόμαστε όπως θα κάναμε σ`έναν πολύ καλό μας φίλο...Αποσυμβολίζοντας τις αναμφισβήτητα μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, πρόκειται για τον εξαγνισμό των ποιοτήτων και ιδιοτήτων των 3 κατώτερων ενεργειακών μας κέντρων (chakras).

Εν συντομία:
Το 1ο κέντρο της Βάσης είναι η Πύλη όπου εισέρχεται η Ψυχή κατά την γέννηση του φυσικού σώματος και με την πρώτη κραυγή του πιστοποιεί την "κατοχή" του και το ζωοποιεί. Είναι το κέντρο που γειώνει το φυσικό σώμα και το βασικό του ένστικτο είναι αυτό της επιβίωσης που εκφράζεται με το δίπολο "μείνε και πάλεψε ή τρέχα να σωθείς". Η πρόκλησή του σε αυτή την περίοδο είναι να συνδεθεί με το 7ο κέντρο της κορυφής της κεφαλής, έτσι ώστε να αναγνωριστεί η Αιώνια όψη της ζωής και να διαλυθεί ο αρχέγονος φόβος του θανάτου, απελευθερώνοντας την Συνείδηση από τα δεσμά της υλικής υπόστασης.

Το 2ο κέντρο που καλείται Ιερό, είναι η πηγή της Δημιουργικότητας που εκφράζεται μέσω της σεξουαλικής ενέργειας που με την σειρά της διοχετεύεται στην σεξουαλική έκφραση αλλά και στις Καλές Τέχνες. Η πρόκλησή του είναι να συνδεθεί με το 5ο κέντρο του Λαιμού, της έκφρασης αλλά και της "ψυχακοής". Ο σωματικός έρωτας θ`ανυψωθεί και θα ξεφύγει από τον περιορισμό της σάρκας, θα συναντήσει την Ψυχική Ενέργεια και η σεξουαλική ένωση θα περάσει το κατώφλι της σωματικής συνείδησης, συνδέοντας τις δύο οντότητες με υψηλότερα επίπεδα έκστασης, εκεί όπου η έννοια της Δημιουργικότητας αγγίζει τα θεϊκά πρότυπα, στον αέναο χορό των αρσενικών και θηλυκών αρχετύπων απ`όπου κάθε μορφή προκύπτει. (Η ένωση μπορεί να προκύψει εντός του ίδιου ατόμου, χωρίς την ύπαρξη συντρόφου, καθώς γεφυρώνει τα δύο εγκεφαλικά του ημισφαίρια και ενοποιεί τις δύο όψεις του, βιώνοντας την εμπειρία του "Θεϊκού Έρωτα").

Το 3ο κέντρο, το Ηλιακό Πλέγμα, η έδρα της προσωπικότητας, του Εγώ, του λανθάνοντος προσωπείου, αντιμετωπίζει την πρόκληση της ανύψωσής του στο 4ο κέντρο της Καρδιάς. Κάθε χωριστικότητα που προέκυψε από την ανάγκη εξατομίκευσης, τώρα θ`αναζητήσει να ενωθεί με καθετί που υπάρχει, να το αγκαλιάσει με αποδοχή και να το αναγνωρίσει ως ακόμη μια δική του όψη, ανάμεσα σε μυριάδες άλλες. Η αφύπνιση της έννοιας της Αγάπης, σταδιακά και συχνά μέσα από δράματα, θα στρέψει σε μια ολοκληρωτική αναθεώρηση των αξιών, καθώς η δίψα στα έρημα τοπία της χωριστικότητας θα γίνεται αβάσταχτη. Ο "εαυτός" θ`αναγνωρίσει πως μόνος του δεν θα καταφέρει ποτέ ν`ανέβει την κλίμακα προς την επόμενη διάσταση, θ`απλώσει το χέρι του και έκπληκτος θα δεί τον πραγματικό Εαυτό του ν`ανταποκρίνεται και να τον βοηθάει. Μέσα από αυτή την "παράδοξη" συνάντηση, η Καρδιά του θ`ανοίξει διάπλατα, τόσο ώστε να χωρέσει ολόκληρη την Δημιουργία και να συνειδητοποιήσει την Αιώνια Αδελφότητα που τον συνδέει άρρηκτα με καθετί που υπάρχει. 

Το κλειδί για όλα τα παραπάνω θα βρεθεί στην Θηλυκή Ποιότητα της Συνεργασίας με το σώμα, με την ενέργεια, με τις Συμπαντικές Δυνάμεις. Κάθε αρσενική κατώτερη ποιότητα ανταγωνισμού, αντιπαλότητας και επιβολής ελέγχου που τυχόν εφαρμοστεί, δεν θα φέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, τα συμπτώματα θα χειροτερεύουν ολοένα και περισσότερο καθώς η υγιής και ορθή ανάπτυξη των Θηλυκών Δυνάμεων είναι μονόδρομος πλέον, και για τα δύο φύλα. 
Η Αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των βιωματικών συνθηκών θα οδηγήσει τον αναζητητή στις λύσεις που η δική του μοναδική περίπτωση χρειάζεται. Δεν υπάρχουν γενικές συνταγές για τίποτα. Υπάρχει μια γενική στάση ζωής όμως που έχει την δυνατότητα προσφοράς σημαντικής βοήθειας και ανακούφισης, μέσα στις δυσκολίες. Εκπαιδεύοντας τον εαυτό μας στη συνεργασία εσωτερικά, θα καταφέρουμε τελικά να συνεργαστούμε και μεταξύ μας εκεί που θα κληθούμε, έτσι ώστε ενωμένοι ν`ανατρέψουμε τον παλιό κόσμο και να οδηγήσουμε την Δημιουργία στο νέο της επίπεδο. 
Μέσα σε όλες τις προκλήσεις, θα μάθουμε τελικά τον τρόπο να κατανοούμε το σύμβολο της κάθε εμπειρίας και έτσι να εστιάζουμε στην ουσία, αποφεύγοντας τα δράματα και τους παιδαριώδεις ανταγωνισμούς που οδήγησαν τη ζωή στην απαξίωση και τον ευτελισμό. Τα σωματικά βιώματα μας στρέφουν εντός, εκεί όπου θ`ανακαλύψουμε πως διαθέτουμε όλα τα κλειδιά που χρειαζόμαστε για ν`ανοίξουμε όλες τις πόρτες που θα συναντήσουμε. Είναι στο χέρι μας αν θα χρησιμοποιήσουμε την θέλησή μας εποικοδομητικά ανυψώνοντας τους εαυτούς μας προς το Φως, ή αν θ`αφεθούμε να βουλιάξουμε στον αυτοοικτιρμό παίζοντας για άλλη μια φορά τον ρόλο του θύματος.

Η εποχή της ταχύρρυθμης εκπαίδευσης απαιτεί ξεκάθαρες επιλογές
απέναντι σε κάθε πρόκληση που μας θέτει.
Σε κάθε επιλογή, συναντάμε τον Εαυτό μας.
Ολόκληρο το Σύμπαν μας αναγνωρίζει γι`αυτό που είμαστε
και μας καλωσορίζει.


- artist: Adam Martinakis | Deignis -