Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Ξυπνητήρια ...


Με πηχαίους τίτλους επερχόμενων καταστροφών, λοιμών και καταποντισμών, το σύστημα της υποδούλωσης επιχειρεί για άλλη μια φορά να τρομοκρατήσει και ν`αφαιρέσει κάθε πιθανή αισιοδοξία από τις καρδιές των ανθρώπων. Κάθε γεγονός χρησιμοποιείται εναντίον μας, ακόμα κι αν πρόκειται για την κατάρρευση του ίδιου αυτού συστήματος που βαδίζει ήδη στον δρόμο χωρίς επιστροφή.  Η γελοιότητα μοιάζει ακόρεστη αλλά, όλο και λιγότεροι γελάνε με τα νοσηρά της αστεία.


Το Φως κατέρχεται στην Γαία με καταιγιστικούς ρυθμούς και ολοένα αυξανόμενη ένταση, εξαναγκάζοντας το σκοτάδι σε άτακτη υποχώρηση και αναπόφευκτη διάλυση. Ενορατικοί από κάθε γωνιά του πλανήτη μένουν έκπληκτοι από αυτά που αντικρίζουν στις ανώτερες διαστάσεις που έχουν την ικανότητα να μεταβούν καθώς ανυψώνουν την συνείδησή τους. Η μεγάλη Ανατροπή έχει ήδη συμβεί, απλώς είναι θέμα χρόνου για να υλοποιηθεί στο τρισδιάστατο πεδίο και πολλά περιμένουν εμάς να συντονιστούμε, να κουρδίσουμε το όργανο της ανταπόκρισης (φυσικό σώμα) σε υψηλότερη οκτάβα ώστε να επιταχύνουμε την εκδήλωσή της, καθιστώντας την κοινή βιωματική εμπειρία.

Ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα δονείται πλέον σε υψηλότερη κραδασμική συχνότητα και αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε μορφή / δομή που φιλοξενείται σε αυτό δεν καταφέρει ν`ακολουθήσει και ν`αντέξει την Δύναμη του Φωτός που εξαπλώνεται παντού, αναγκαστικά θα διαλυθεί. Τα 3 υπανθρώπινα βασίλεια (Ορυκτό, Φυτικό και Ζωικό) έχουν ήδη συντονιστεί και ακολουθούν την ροή του Φωτός χωρίς πρόβλημα καθώς ποτέ δεν έχασαν την σύνδεσή τους με την Μεγάλη Μητέρα (Γαία). Το Ανθρώπινο βασίλειο παλεύει με τα δεσμά των αντιθέτων και τους αρχέγονους φόβους που εγκλωβίζουν σε μόνιμες αντιπαλότητες, συγκρούσεις και χωριστικότητες. Καθώς οι δομές του εξωτερικού περιβάλλοντος περνούν σε σταδιακή αποσύνθεση, η Ψυχή κάνει αισθητή την παρουσία της και ζητάει (συχνά απαιτεί) την στροφή εντός, στον εξαγνισμό της Καρδιάς και το άνοιγμα της Πύλης που οδηγεί στην Αφύπνιση. Ταυτόχρονα όμως, το μυαλό που νιώθει ότι απειλείται, αντεπιτίθεται υπερασπιζόμενο τα πλαίσιά του, τις ιδέες του, τους -ισμούς του και την μικρή του αυτοκρατορία, γεννώντας φόβους και δημιουργώντας μπλοκαρίσματα. Τι καλύτερο από την ανακάλυψη ή και την εφεύρεση ενός "εχθρού" στον οποίο να στρέψει τα πυρά του; Παλιά, γνωστή και επιτυχημένη τακτική, μπαίνει σ`εφαρμογή και η μεγάλη μάχη ξεκινάει. Η αντίσταση είναι σφοδρή και ο Άνθρωπος υποφέρει καθώς διχάζεται ανάμεσα σε δύο δυνάμεις και ταλαντεύεται. Αν απαντήσει με βία στην βίαιη αντιπαράθεση, πληγώνεται, πονάει, χάνει έδαφος και γκρεμίζεται. Αν μείνει απαθής, νιώθει έρμαιο και φοβάται το άγνωστο που δεν μπορεί να ελέγξει. Θα δοκιμάσει τεχνικές, θα πειραματιστεί και θ`αποτύχει να συμφιλιώσει τα αντίθετα επιβάλλοντας νόμους και κανόνες. Αποκαμωμένος από τον εγκλωβισμό του στον φαύλο κύκλο της εσωτερικής σύγκρουσης, θα παραδοθεί στην ανώτερη Εσωτερική του Όψη (Ψυχή) και τότε σαν από "θαύμα" ο Δρόμος της Αγάπης θ`ανοιχτεί μπροστά του και θα τον οδηγήσει στο πεπρωμένο του. Θα θυμηθεί πως μόνο όταν αγαπήσει τον εαυτό του θα βρεί την Γαλήνη που αναζητούσε πάντα έξω από τον ίδιο. Μέσα στον Αληθινό Εαυτό του που θ`αποδεχθεί άνευ όρων, θα συναντήσει κάθε πλάσμα στο Δημιουργημένο Σύμπαν και θα του χαμογελάσει αναγνωρίζοντας τον Αιώνιο Δεσμό του με καθετί που υπάρχει.
Έτσι, και χωρίς καμία περαιτέρω "προσπάθεια" θ`αφεθεί στην ροή του Φωτός και θα συναντήσει τον εαυτό του σ`εκείνο το σημείο της πληρότητας της αυτεπίγνωσης και της απόλυτης νηνεμίας. 

Μαζί του, ολόκληρο το Σύμπαν θ`ανυψωθεί
καθώς
αυτό ήταν το Σχέδιο του/της Δημιουργού
από την Αρχή του χρόνου και του χώρου.  


- artist: Dario Veruari -