Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Σταθερά & Εστιασμένα ...


Το κείμενο που ακολουθεί είναι αποτέλεσμα channeling και περιέχει πληροφορίες που δόθηκαν στην Ανθρωπότητα από τον Α.Α.Μιχαήλ.


[ Αγαπημένοι μου, κρατήστε την Πίστη σας. Αυτή είναι μια κρίσιμη περίοδος κατά την οποία καλείστε να εστιάσετε στην τριάδα των επιβεβαιώσεων που σας έδωσα, ενώ θα θυμόσαστε ότι Δημιουργείτε μέσω θετικών σκέψεων, λόγων και πράξεων.

Διατηρήστε τη συνείδησή σας σταθερή, ακόμα κι όταν γύρω σας σταθερότητα δεν υπάρχει.

Επιτρέψετε στο Φως σας να λάμψει δυνατότερο από ποτέ πριν, τώρα είναι μεγάλη ανάγκη να εκπέμψετε το Φως σας παντού.

Είστε Παντοδύναμοι. Με τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις σας φέρνετε την Αλλαγή στον Πλανήτη Γη.

Το χάος γύρω σας βασιλεύει, όμως εσείς μπορείτε να παραμείνετε ουδέτεροι και σταθεροί για ολόκληρη την Ανθρωπότητα. Μπορείτε να επηρεάσετε καθετί που βρίσκεται σε διαδικασία μετάβασης, είτε μέσα σας είτε στο περιβάλλον σας.

Ως Φωτεινά Όντα, είστε συνδεδεμένοι με τις ανώτερες όψεις του εαυτού σας, με την Εγώ Ειμί Παρουσία, τον Ανώτερο Εαυτό, την Υπερψυχή σας, όλα τα "τμήματα" του ευρύτερου Εαυτού σας συνεργάζονται με την φυσική σας ύπαρξη για να εκπληρώσουν όλες τις επιθυμίες που έχετε για τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και τον πλανήτη Γη.

Η Γαία κι εσείς, είστε Ένα.

Είστε Δημιουργοί.

Τα λόγια σας είναι δονήσεις που ταξιδεύουν (στον χωρο-χρόνο) και δημιουργούν, ανεξάρτητα αν η πρόθεσή σας είναι αρνητική ή θετική. Συνεπώς, διαλέξτε τα λόγια σας συνειδητά, νιώστε την ενέργεια που ρέει όταν μιλάτε κι αναρωτηθείτε: ανυψώνω ή υποβαθμίζω το προσωπικό μου Σύμπαν;

3 Επιβεβαιώσεις

Εγώ Είμαι παρών / παρούσα στον Πλανήτη Γη για να επιφέρω:

Αιώνια Ειρήνη

Απεριόριστη Αφθονία

Τέλεια Υγεία και Ευζωία

για ολόκληρη την Ανθρωπότητα.

Ανεξάρτητα των εξωτερικών, φαινομενικών εικόνων, να Γνωρίζετε ότι όλα είναι άψογα ευθυγραμμισμένα με αυτό που σύσσωμη η Ανθρωπότητα συμφώνησε να συμβεί.
Τα Θεϊκά σας πρότυπα (divine blueprints) τώρα ξεδιπλώνονται πολύ γρήγορα ώστε να δείτε ότι είστε κάτι πολύ περισσότερο απ`ό,τι έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να πιστέψει.

Όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας, πάντα εκεί ήταν. Όλα τα εργαλεία, όλες οι πληροφορίες, η ειρήνη, η αφθονία, η ευζωία, η σοφία, τα έχετε Όλα.

Ήρθε η ώρα να γίνετε Κύριοι του Εαυτού σας.

Ορθώστε το ανάστημά σας αγαπημένοι μου, αναζητήστε εντός ό,τι χρειάζεστε, μην ακολουθείτε κανέναν, γίνετε αυτοί που μπορείτε να γίνετε. Η Μοναδικότητά σας αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα και γίνεστε μάρτυρες της Ανθρωπότητας που αναπτύσσεται μέσα από όλες τις προκλήσεις που βιώνει.

Είστε πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί από ποτέ. Τώρα ξεκινάτε να γνωρίζετε τους εαυτούς σας κι αυτό που ξεδιπλώνεται είναι χαρά μου να το παρακολουθώ.

Καθώς η Γαία και η Ανθρωπότητα κάνουν την μετάβαση, όλο και περισσότερη επίγνωση του δέους που σας χαρακτηρίζει θ`αποκαλύπτεται.

Εμείς δεν έχουμε εκπλαγεί από αυτή την εξέλιξη όπως εσείς, καθώς πάντα γνωρίζαμε ποιοι είστε: οι μεγαλύτεροι των Αγγέλων που πάτησαν ποτέ στη Γη.

Αγαπημένοι μου, έχετε μια αποστολή και η ώρα της ήρθε.

Γίνετε η Αγάπη που ήρθατε στη Γη να γίνετε.

Σηκώστε ψηλά τα κεφάλια σας, κοιτάξτε στο σημείο της Ιερής Καρδιάς σας και δείτε αυτό που βλέπουμε κι εμείς. Όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται μέσα σας και είναι διαθέσιμα σ`εσάς.

Αγαπημένοι μου, εξακολουθούμε να βαδίζουμε δίπλα σας στη Νέα Γη, αγαπώντας και υποστηρίζοντάς σας σε κάθε σας βήμα. Νιώθουμε δέος από αυτά που βλέπουμε να καταφέρνετε.

Η Γαία βρίσκεται σε καλά χέρια.

Είστε οι Επιστάτες της Νέας Γης.

Όλα είναι καλά.

Και έτσι Είναι.

Εγώ Είμαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ].


Channeling:
By Leslie-Anne Menzies, 09/11/2017

Μετάφραση: Ηλιακόπουλος Θοδωρής | Άνοπτρον

[ artist: Wahndur ]