Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

Καλό Μήνα !


Από την εσωτερική πλευρά του πέπλου, μια σημαντική προτροπή απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν την μεγάλη ανατροπή και την οριστική μετάβαση σε μια εποχή Ειρήνης, Αφθονίας και Ανάπτυξης.
Από τον Διδάσκαλο Ιλαρίων, προωθήθηκε η παρακάτω προσευχή και ζητήθηκε να ειπώνεται έστω και μια φορά την ημέρα, μέχρι το τέλος αυτού του έτους.
Όλες οι οντότητες ανώτερων διαστάσεων μας υπενθυμίζουν συνέχεια πόσο κρίσιμη είναι η παρούσα περίοδος και πόσο σημαντικό είναι ν`αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που δώσαμε πριν ενσαρκωθούμε.
Πλησιάζουμε στην φάση όπου θα ξεκινήσει το ομαδικό έργο και ήδη η συνέλευση των ατόμων που θα συν-εργαστούν βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η Ελεύθερη Βούληση που δεσπόζει στον Πλανήτη αλλά και στο Σύμπαν που κατοικούμε, είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή, καθώς αφυπνίζουμε την θέλησή μας και χρησιμοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις, Ψυχικές και Σωματικές, για να αποδείξουμε έμπρακτα την απόφασή μας να περάσουμε στο επόμενο εξελικτικό στάδιο και ν`απαλλαγούμε μια για πάντα από κάθε σκιά, κάθε νοητικό πλαίσιο, κάθε συνήθεια, κάθε προγραμματισμό που μας έχει επιβληθεί από την πατριαρχία και τις δηλητηριώδεις δοξασίες της.
Έχει έρθει η ώρα να κάνουμε σαφείς, ξεκάθαρες και συνειδητές επιλογές για το μέλλον που επιθυμούμε να βιώσουμε. Αυτό ισχύει για την στάση που τηρούμε απέναντι σε κάθε θέμα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, απέναντι σε κάθε πρόκληση απ`όπου κι αν προέρχεται και δεν εξαντλείται σε κάποιον ομαδικό διαλογισμό που συμμετέχουμε, μια φορά στις τόσες. Η αντεπίθεση που ξεκίνησε πρόσφατα, θα συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι την τελική νίκη και την μεγάλη ανατροπή. Κάθε όπλο που μας προσφέρεται, το χρησιμοποιούμε και κρίνουμε από το αποτέλεσμα αν μας κάνει ή όχι. Η μάχη όμως συνεχίζεται και όπως είδαμε πρόσφατα με τα καιρικά φαινόμενα που εξαπολύθηκαν στοχευμένα, θα είναι ανελέητη μέχρι το τέλος.


Προσευχή για την Ειρήνη στον Κόσμο

Απευθυνόμαστε
στις Αγαθοεργείς Δυνάμεις του Φωτός
για να ενωθούν μαζί μας
καθώς επικαλούμαστε
Ειρήνη
Αρμονία
Ενότητα
Συνεργασία
και Θαύματα
για τον πανέμορφο Πλανήτη Γη
και όλη την Ανθρωπότητα
που κατοικεί επάνω
και εντός του,
όλα τα Βασίλεια, γνωστά και άγνωστα
που εργάζονται ασταμάτητα
για την αποκατάσταση του Θεϊκού Σχεδίου,
σύμφωνα με την πρόθεση
του | της Δημιουργού.
Θέτουμε αυτή μας την πρόθεση
για το Υπέρτατο Καλό
και το καλύτερο αποτέλεσμα
για όλους.

Ας εκδηλωθεί η Ειρήνη πάνω στη Γη !
Ας εκδηλωθεί η Ειρήνη πάνω στη Γη !
Ας εκδηλωθεί η Ειρήνη πάνω στη Γη !

( η προσευχή δόθηκε από τον Sanat Kumara μέσω channeling )