Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017

Πύλης Πλοηγός ...


Ο Παγκόσμιος Διαλογισμός ορίστηκε από δύο ομάδες, για τα ξημερώματα και το απόγευμα του Σαββάτου 11 | 11, στις 05:45 και στις 18:11 ώρα Ελλάδας. Καθώς όμως δεν πρόκειται για συντονισμένες προσπάθειες που στοχεύουν σε μια συγκεκριμένη επίτευξη γενικού ενδιαφέροντος, ο καθένας μπορεί ν`ακολουθήσει τους δικούς του ρυθμούς χωρίς να δεσμεύεται από τα συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.
Το ζητούμενο είναι να απλοποιούμε όσο περισσότερο μπορούμε, έτσι ώστε ό,τι κάνουμε να γίνεται με χαρά και αρμονία, χωρίς καταναγκασμούς και αγγαρείες, στοιχεία του παλιού παραδείγματος με το οποίο κόβουμε οριστικά και αμετάκλητα τους δεσμούς μας.

  
Αν έχεις αποφασίσει να συνδεθείς με την Πύλη και ν`αδράξεις την προσφερόμενη ευκαιρία, ίσως βρείς χρήσιμα τα παρακάτω βήματα που προτείνω. Αν νιώθεις ότι έχεις έναν δικό σου τρόπο που σου ταιριάζει καλύτερα, ακολούθησέ τον χωρίς δεύτερη σκέψη.

1. Διάβασε φωναχτά την προσευχή που πρότεινε ο/η Α.Α.Γαβριήλ και που θα βρείς στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση (11 | 11). Αποτελεί μια διαδικασία σύνδεσής σου και προετοιμάζει το αυρικό σου πεδίο για την ομαλή προσέγγισή σου στην Πύλη.
2. Κάθισε κάπου αναπαυτικά ή ξάπλωσε αν νιώθεις καλύτερα έτσι, συγκεντρώσου και διαλογίσου. Αφέσου χωρίς προσδοκίες να οδηγηθείς και παρατήρησε τα βιώματά σου με απόσπαση, έτσι ώστε να μην επεμβαίνεις διανοητικά σε κανένα επίπεδο της εμπειρίας σου. Νιώσε ελεύθερα και άνοιξε τις προσλαμβάνουσές σου με Εμπιστοσύνη.
3. Γνώριζε πως η Πύλη φυλάσσεται και περιφρουρείται από τους Αρχαγγέλους, κάτι που εγγυάται ότι καμία αρνητικότητα δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί να πλησιάσει, να παρενοχλήσει, να επιτεθεί. Ο κραδασμός του Φωτός που εισέρχεται μέσω της Πύλης είναι πολύ ισχυρός και παρέχει πολύ μεγάλη προστασία από μόνος του.
4. Μην βιαστείς κατ`οποιονδήποτε τρόπο για οτιδήποτε. Μπορείς να προσεγγίσεις όσες φορές νιώσεις την ανάγκη, οπότε, μην απογοητευτείς αν στην πρώτη σου απόπειρα δεν νιώσεις κάτι συγκεκριμένο ή ιδιαίτερο. Χαλάρωσε, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, καθάρισε το μυαλό σου από λανθάνουσες προσδοκίες, ησύχασε και άνοιξε την Καρδιά σου για να δεχτείς αυτό που περιμένει να σου δοθεί. 
5. Αν τυχόν χρησιμοποιείς κρυστάλλους ή κάποια άλλη μέθοδο ενίσχυσης της συγκέντρωσης και της αύρας σου, δοκίμασε να την αποφύγεις και να σταθείς με απόλυτη Πίστη στον εαυτό σου. Καθώς η συγκεκριμένη Πύλη έχει σκοπό να ωθήσει το Σώμα της Ψυχής ν`αναδυθεί στο Τώρα, κάθε μέθοδος μπλοκάρει και περιορίζει το Φως σου επειδή είναι σα να δίνεις το μήνυμα ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στις Ψυχικές σου Δυνάμεις, αλλά χρειάζεσαι μια εξωτερικού τύπου ενίσχυση. Εσύ Είσαι Αρκετός/ή. Δεν χρειάζεσαι κανένα βοήθημα, κανένα δεκανίκι. Απαλλάξου από αυτές τις ανάγκες και ελευθερώσου έτσι ώστε να λάμψεις στο μέγιστο των δυνατοτήτων σου. Αυτή η προτροπή αφορά σε όλη αυτή την περίοδο και όχι μόνο στον συγκεκριμένο διαλογισμό. Έχει έρθει η ώρα να συναντήσουμε τον Αυθεντικό Εαυτό μας και καθετί που στέκεται εμπόδιο ανάμεσά μας πρέπει να απομακρυνθεί. Στοχάσου πάνω σ`αυτό.
6. Το κλειδί σου θα βρεθεί στην έλλειψη αντίστασης, στην ικανότητά σου να αφήνεσαι με Εμπιστοσύνη στα χέρια της Ψυχής σου, το μυστικό της προόδου σου κρύβεται στην θέλησή σου να Λάβεις, να Δεχθείς αυτό που είναι καλό για σένα και θα σε προωθήσει στο επόμενο εξελικτικό στάδιο. 
- Μπορείς να επιτρέψεις στον Εαυτό σου να σε εκπλήξει; 
- Έχεις το θάρρος ν`αποδεχθείς την πιθανότητα το δώρο που θα λάβεις να μην έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που περίμενες, προσδοκούσες ή επιθυμούσες;
- Με πόση σιγουριά πιστεύεις ότι σε γνωρίζεις και ότι ξέρεις τι είναι καλό για σένα;
Οι απαντήσεις σου σε αυτά τα 3 ερωτήματα θα δείξουν το ποσοστό άφεσης, αποδοχής άνευ όρων και απελευθέρωσης που μπορείς να προσεγγίσεις. Αν κάπου νιώσεις πως υστερείς, εργάσου για να διευρύνεις τα όριά σου και ν`ανοίξεις κι άλλο τα κανάλια σου ώστε να εισέλθει η νέα ενέργεια που θα σε μεταμορφώσει και θα σε αναγεννήσει.

Όπως κι αν συναντήσεις τον εαυτό σου, τίμησέ τον, αγκάλιασέ τον και αποδέξου τον.
Αυτή η Πύλη αποτελεί ακόμη μια ευκαιρία για περισσότερη και ουσιαστικότερη αυτεπίγνωση,
 κάτι που θα συνεχίζεται μέσα από νέες ευκαιρίες για όσους/ες τις αναζητούν και τις καλούν.

Τίποτα δεν τελειώνει.
Τώρα ξεκινούν όλα.
Προχώρα με θάρρος
και μην φοβάσαι τίποτα.
Σε κάθε δοσμένη συνθήκη,
τον Εαυτό σου συναντάς.
Έτσι και Τώρα.
Έτσι και Πάντα.


[ artist: Tarqeeb ]