Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

Συγχρονικότητες ...


Οι συγχρονικότητες, όταν συμβαίνουν, έχουν κατά κανόνα μεγάλο ενδιαφέρον καθώς υποδηλώνουν μια σύνδεση, έναν συντονισμό που διαθέτεις και επιβεβαιώνεται με τον πλέον απρόβλεπτο τρόπο.

Κάπως έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, στις 11:30 περίπου, επιλέγω την παρακάτω φωτογραφία με σκοπό να την αναρτήσω στη σελίδα μου στο fb και να ευχηθώ "καλή εβδομάδα" σε φίλες και φίλους, όπως κάνω συχνά.

 [ artist: Nadia Maria ]


 
Λίγο μετά, συναντάω την ανάρτηση με τις φωτογραφίες του Ήλιου και τότε αντιλαμβάνομαι την σύνδεσή μου και την συγχρονικότητα που με οδήγησε εκεί. Η αναδημοσίευση και η προώθηση της πληροφορίας, νιώθω ξεκάθαρα πως είναι αυτονόητη...

Στις 25 / 11, δύο φίλοι που επέστρεφαν από ψάρεμα στον ποταμό Μιζούρι (ΗΠΑ), απαθανατίζουν ένα πολύ ιδιαίτερο φαινόμενο. 
Μια ομάδα σκαφών κάνει κύκλους πολύ κοντά στον Ήλιο ο οποίος φαίνεται να διαχέει το φως του σε στήλες προς το έδαφος της Γαίας.
Οι φωτογραφίες αποστέλλονται σε ψυχορατικούς και μέσα από channeling δίνεται η ερμηνεία:

[ Πρόκειται για πληροφορίες που ο Ήλιος αποστέλλει στη Γαία (downloading), οι οποίες θα διανεμηθούν μέσω του κρυσταλλικού πλέγματος (Crystaline Grid) και θα φτάσουν σε συγκεκριμένους αποδέκτες που είναι έτοιμοι να τις δεχθούν. Οι πληροφορίες αφορούν σε νέες ιδέες για το μέλλον, τα σπέρματα του οποίου κυοφορούνται ήδη σε γόνιμους νόες. Παρόμοιες αποστολές δεδομένων θα γίνονται όλο και συχνότερα καθώς το πέπλο υποχωρεί και φθίνει ολοένα και περισσότερο, όσο η Ανθρωπότητα εστιάζει στο παράδειγμα του Νέου Κόσμου και απομακρύνεται από το παρελθόν της. Στο συγκεκριμένο γεγονός, τα παρευρισκόμενα σκάφη παίζουν καθοριστικό ρόλο στην όλη διαδικασία. Η μη αναστρέψιμη φθορά του πέπλου είναι και η βασική αιτία που τέτοια φαινόμενα θα γίνονται από εδώ και στο εξής πολύ συχνά ορατά στο γήινο πεδίο ].

Το Φως μεταφέρει πληροφορίες / δεδομένα, αυτό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι καθόλου τυχαία η προώθηση των αντιηλιακών σκευασμάτων και η τρομοκρατία περί καρκίνου του δέρματος, σε περίπτωση υπερβολικής έκθεσης. Αν αυτό ίσχυε, τότε οι κάτοικοι των χωρών του Ισημερινού και της Αφρικής έπρεπε να έχουν ήδη πεθάνει όλοι εδώ και χρόνια καθώς, μπορεί το δέρμα τους να είναι πιο ανθεκτικό, αλλά δεν είναι άτρωτο.
Ο Ήλιος μας τροφοδοτεί με ενέργεια, αναβαθμίζει τα αποθέματά μας και ανοίγει τα κανάλια μας, καταπολεμά δραστικά την κατάθλιψη και επαναδραστηριοποιεί λανθάνουσες ιδιότητες των κυττάρων. Βοηθά στον μεταβολισμό και την αφομοίωση συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ενδυναμώνει την αύρα μας και διαλύει μπλοκαρίσματα στους αδένες που είναι οι φυσικές εκδηλώσεις / υλοποιήσεις των ενεργειακών μας κέντρων (chakras), ενώ αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στην αφύπνιση του DNA που θα οδηγήσει την Ανθρωπότητα σε επίπεδα υψηλότερης αυτεπίγνωσης.
Προφυλάξεις ανάλογα με τον τύπο του δέρματος είναι αυτονόητες, αφού η ευαισθησία ποικίλλει. Αυτό όμως ισχύει για καθετί και όχι αποκλειστικά για την έκθεσή μας στον Ήλιο.

Αυτό το γεγονός και η απεικόνισή του, μπορούν να βοηθήσουν τον οραματισμό μας, σε οποιαδήποτε στιγμή επιλέξουμε να συνδεθούμε με τις κατερχόμενες ενέργειες της περιόδου. Την ύπαρξη αλλά και την προέλευση των σκαφών, την αφήνω ελεύθερη να την διαχειριστείς ανάλογα την φαντασία αλλά και την διαίσθησή σου.

Μετά από αυτό, μπορείς να αξιολογήσεις καλύτερα μια συγκεκριμένη άσκηση που σου είχα δώσει πριν λίγο καιρό σχετικά με τον Ήλιο και την σύνδεση που μπορείς ν`αναπτύξεις, αν και εφόσον το επιλέξεις.

Καλή εβδομάδα !