Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Εισροή ...


Ξημερώνει η 6η Ιανουαρίου που σύμφωνα με κάποιες μυστικές, εσωτερικές διδασκαλίες του μακρινού παρελθόντος, είναι η πραγματική ημέρα γέννησης του Διδάσκαλου Ιησού, ενώ η 25η Δεκεμβρίου είχε επιλεγεί για να επισκιάσει τον εορτασμό του Χειμερινού Ηλιοστασίου στις 21/12 που αποτελούσε βαθύ πνευματικό γεγονός στις εποχές του παγανισμού.
Όπως και να`χει, το Φως αυτή τη μέρα κατέρχεται με σφοδρότητα στη Γαία, αναζητώντας συνειδήσεις καλλιεργημένες με ανώτερα ιδανικά, για να τις γονιμοποιήσει εισάγοντας το σπέρμα νέων ιδεών.
Αν έχεις παρατηρήσει, κάθε χρόνο αυτή τη μέρα συμβαίνουν πολύ ιδιαίτερα γεγονότα στον εσωτερικό σου κόσμο. Φέτος μπορείς να βιώσεις συνειδητά το Φως και να το κατευθύνεις, αν και εφόσον το επιλέξεις.


Η έννοια "Φως", ερμηνεύεται ως Συνειδητότητα ανώτερης κλίμακας / δόνησης, κατά κανόνα στον εσωτερισμό. Λέμε συχνά πως "είδα το Φως" και εννοούμε πως μέσα από κάποια συνθήκη, τα γεγονότα μας ώθησαν σε μια νέα κατανόηση της αλήθειας που μέχρι πριν λίγο βρίσκονταν μπροστά στα μάτια μας, αλλά εμείς εστιάζαμε αλλού και δεν μπορούσαμε να δούμε.
Συνήθως, ένα τέτοιο βίωμα προκύπτει απρόβλεπτα και μας ξαφνιάζει ευχάριστα, αφού πάντα η αλήθεια λυτρώνει, όσο πικρή κι αν είναι. 
Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες εσύ να κατευθύνεις την εισροή του Φωτός στην εσωτερική σου ζωή και συνείδηση; Δεν θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον αν κατανοούσες ότι έχεις την δύναμη να επέμβεις εποικοδομητικά στην εξέλιξή σου, απ`το να περιμένεις πότε θα εμφανιστεί ένα όποιο γεγονός που θα ταράξει τα στάσιμα νερά σου;


Βρες λοιπόν σήμερα λίγο χρόνο για τον εαυτό σου σε χώρο όπου κανείς και τίποτα δεν θα σε ενοχλήσει.
Συγκεντρώσου σ`εσένα σε μια σωματική στάση που σου εξασφαλίζει την απαραίτητη άνεση χωρίς να σε πιέζει ή να σε δυσαρεστεί.
Εστίασε στην Έδρα της Συνείδησης που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια σου (Ajna Chakra - Τρίτο Μάτι).
Πάρε μερικές βαθιές ανάσες σε αργό ρυθμό με αντίστοιχες αργές εκπνοές.
Ηρέμησε, χαλάρωσε, άφησε τους μυς του σώματός σου να χαμηλώσουν τον τόνο τους.
Κοίταξε εσένα όσο πιο καθαρά μπορείς.
Με απλά λόγια, αναγνώρισε τα σημεία που βρίσκεσαι στη ζωή σου αυτή τη χρονική στιγμή.
Κάποια είναι σε καλό επίπεδο, κάποια σε μέτριο, κάποια σε όχι και τόσο καλό. Όμως, όλα είναι καλά, αφού τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και γνωρίζεις πως έχεις την δύναμη να διορθώσεις οτιδήποτε θελήσεις και έχεις αποφασίσει πως είναι θετικό για σένα.
Επιβεβαίωσε: Όλα είναι καλά, έτσι ακριβώς όπως είναι !!!

Πάρε μερικές ακόμη ανάσες, αργά, βαθιά και ήρεμα.
Τώρα, προχώρα παρακάτω και χρησιμοποίησε την δύναμη της φαντασίας σου για να οραματιστείς τα σημεία που επιθυμείς να φτάσεις, τις αποστολές που περιμένουν να εκπληρωθούν. 
Κράτησε την προσοχή σου εστιασμένη στα πιο σοβαρά για σένα θέματα που θέλεις να λυθούν και να προοδεύσουν, απέφυγε να αρμενίζεις σε λεπτομέρειες, μείνε στο κέντρο κάθε θέματός σου.
Οραματίσου τις εικόνες τους ολοκληρωμένες, δηλαδή, βάλε τον εαυτό σου να βιώνει την εκπλήρωσή τους και αφέσου να νιώσεις ελεύθερα όλη την χαρά και την ικανοποίηση που σε περιμένουν, μην στερήσεις τον εαυτό σου από κανένα συναίσθημα.

Ύψωσε τα χέρια σου (ή τέντωσέ τα έξω από τον άξονα του κορμού σου, αν έχεις ξαπλώσει), με τις παλάμες σου ανοιχτές προς τα επάνω.
Δήλωσε: είμαι έτοιμος/η να δεχτώ το Φως που θα με βοηθήσει να γεφυρώσω το Τώρα με το Μέλλον μου. 
Άνοιξε την Καρδιά σου και αποδέξου την προσφορά που θα έρθει.
Θα το νιώσεις σίγουρα σαν μια ενέργεια να διοχετεύεται σε όλο σου το κορμί, ίσως σου προκαλέσει ανατριχίλες, γαργαλητό, εμβοή, ένα αίσθημα αιώρισης, σαν ένα φύσημα του αέρα, σαν απαλό χάδι στο κεφάλι ή στο πρόσωπό σου, ή κάτι που θα κάνει αισθητή την παρουσία του και θα σε γεμίσει μια γαλήνια ζωτικότητα.

Απόλαυσε την στιγμή αυτή.
Κλείσε τις παλάμες σου και φέρε τα χέρια σου στο κέντρο της Καρδιάς σου (το κέντρο του στήθους). 
Νιώσε πως διοχετεύεις το Φως / την Ενέργεια που δέχθηκες προς την Καρδιά σου.
Μείνε για λίγο, μέχρι να το βιώσεις καθαρά.

Οραματίσου πως έχεις στην διάθεσή σου ένα πανίσχυρο υλικό με το οποίο μπορείς να χτίσεις την γέφυρα που θα ενώσει τον εαυτό που τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι, με τον εαυτό που πριν λίγο βίωσε την χαρά και την ικανοποίηση της εκπλήρωσης.
Χρησιμοποίησε αυτό το Φως και σύνδεσε τους δύο εαυτούς σου μεταξύ τους.
Η ενέργεια θα ελαχιστοποιήσει το μεταξύ τους κενό και θα τους νιώσεις να ενοποιούνται σε βαθμό που ο ένας δεν θα ξεχωρίζει από τον άλλον. Οι δύο διαστάσεις θα βιώνονται σαν παράλληλες και αυτό θα σου δώσει όλο το θάρρος και το σθένος που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις ανανεωμένος/η προς τους στόχους σου.
Όταν αυτό συμβεί, ευχαρίστησε το Σύμπαν για το Δώρο που έλαβες και υποσχέσου στον εαυτό σου ότι θα το χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για σένα και για όλους.

Άνοιξε τα μάτια σου, συνδέσου με το σώμα και το περιβάλλον σου και με αργό για λίγη ώρα ρυθμό προχώρα στον Δρόμο σου.


Το κλειδί σου
γι`αυτή την πρόταση
αλλά και για την εποχή
που διανύουμε
θα βρεθεί
στην ικανότητά σου
να νιώθεις
βαθιά
καθαρά
απενοχοποιημένα
και
ανεμπόδιστα.

Αυτό το κλειδί
ανοίγει
την Πύλη της Καρδιάς σου.
Εκεί
συναντάς την Ψυχή σου
και τότε
γίνεσαι το Φως
που πάντοτε ήσουν.

Το Σύμπαν
σου προσφέρει απλόχερα το Φως.
Η Γαία σε περιμένει
να το προσφέρεις σε όλους.

Αν το κατανοήσεις ορθά,
η γέφυρα μεταξύ των δύο σου εαυτών
είναι στην ουσία
η γέφυρα
μεταξύ των δύο κόσμων.

Αυτού που ζεί στο Τώρα
κι εκείνου που Τώρα γεννιέται
μέσα στο όραμα του Μέλλοντός μας.

Τι λες;
Θα συμμετέχεις;
Επιλέγεις Ελεύθερα !!!

 Και Έτσι Είναι !
[ artist: Bradley G Munkowitz ]