Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Κωδικός Ενεργοποίησης ...


Στις 3 του μηνός, ξεκίνησε να εισέρχεται στη Γαία ο κωδικός του φωτός 11.1.11 που κορυφώθηκε στις 11 και η επιρροή του θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 17.

Πρόκειται για ενεργοποίηση Ανώτερου Ψυχικού Έργου που τώρα αφυπνίζεται σε όσους/ες είναι έτοιμοι/ες να κάνουν ένα άλμα εμπρός και να διεκδικήσουν αυτά για τα οποία προετοιμάζονταν αιώνες ολόκληρους.

Αυτό που τώρα αναδύεται, είναι άμεσα συνυφασμένο με την χρονιά 11 που ξετυλίγεται μπροστά μας και αποτελεί ένα "Συμπαντικό Δώρο" που εμείς κερδίσαμε με την υπομονή, την επιμονή, το θάρρος και την πίστη μας στο Κοσμικό Σχέδιο. Το "δώρο" αυτό είναι στην ουσία μια "χρονοκάψουλα" που είχε τοποθετηθεί στο κρυσταλλικό πλέγμα από πολύ παλιά, περιμένοντας υπομονετικά την άφιξή μας. Το "κερδίζουμε" επειδή έχουμε πλέον την ικανότητα ν`ανυψώσουμε το συχνοτικό μας πρότυπο, κάτι που αποδεικνύουμε καθημερινά ενώ απομακρυνόμαστε από την εποχή της πατριαρχικής βαρβαρότητας.


Ο λόγος που αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός αναφέρεται τώρα που παρήλθε η ενεργειακή του κορύφωση, είναι για να μην εστιάσει κανείς λανθασμένα και χάσει αυτή την μοναδική ευκαιρία. Πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαστε ενήμεροι για κάτι που έρχεται, όσο θετικό κι αν είναι, άθελά μας κλείνουμε κάποιες εσωτερικές πόρτες από ένστικτο, καθώς καθετί άγνωστο μας φοβίζει ακόμα, όσο κι αν θεωρούμε πως έχουμε προχωρήσει επάνω στην ατραπό.

Αυτή η ενστικτώδης συστολή όμως, αφαιρεί δυνατότητες και μειώνει κατά πολύ την δεκτικότητά μας, τον πιο ουσιαστικό παράγοντα προόδου αυτή την περίοδο που οι Θηλυκές ποιότητες/ιδιότητες πρέπει να βγούν στην επιφάνεια και να καλλιεργηθούν σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε δοσμένο τόπο και χρόνο.

Τώρα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κοιτάξει κανείς τι συνέβη στη ζωή του σε αυτό το χρονικό διάστημα και να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στα επόμενα βήματα, μέσα από συγχρονικότητες και γεγονότα. 


Το κλειδί της κατανόησης θα δοθεί για άλλη μια φορά από την Εμπιστοσύνη και ο καθένας θα ερωτηθεί για το ποσοστό που την εφαρμόζει, ανεξάρτητα των εξωτερικών εικόνων που πολύ συχνά ενδέχεται να είναι σοβαρά αντιφατικές.

Το Ανώτερο Ψυχικό Έργο, θα κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα από:
- όνειρα / οράματα που θα περιέχουν εικόνες τέτοιες που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, οι εμπειρίες αυτές θα μεταδόσουν τις πιο ισχυρές και ξεκάθαρες πληροφορίες γι`αυτό που ακολουθεί...
- συναντήσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα από μια απροσδιόριστη έλξη, κάτι που σημαίνει ότι η αιτία που εμείς πιστεύουμε ότι μας έφερε κοντά, ίσως να μην έχει καμία σχέση με την ουσία και τον απώτερο σκοπό της συνάντησης...
- σωματικά συμπτώματα μιας κόπωσης άνευ προηγουμένου, ζαλάδες, καταρροή, πυρετούς με ισχυρούς πονοκεφάλους και υπνηλία - όλα δείγματα της ανάγκης του σώματός μας ν`αφομοιώσει τους νέους κώδικες και να προσαρμοστεί καθώς θα επαναπρογραμματίζεται σε κυτταρικό επίπεδο, κάτι που απαιτεί πολλή υπομονή, στοργική φροντίδα και καλή διάθεση έτσι ώστε να διεκπεραιωθεί το ταχύτερο δυνατό.


Οι εισερχόμενοι Κώδικες του Φωτός θα αναδείξουν ωμά καθετί που παραμένει εσωτερικά και μας φράζει τον δρόμο προς την Ανώτερη Υλοποίηση.

Η ενέργεια αυτή είναι τόσο καθαρή και αγνή που τίποτα δεν είναι ικανό να αντισταθεί και ν`αντέξει την σαρωτική της κίνηση. Κάθε σκιά του παλιού μας εαυτού θα γίνει άμεσα αντιληπτή από γεγονότα που θα μας μιλούν ξεκάθαρα, έτσι ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από την παρουσία της, να εξαγνίσουμε τον εσωτερικό μας χώρο και να είμαστε έτοιμοι όταν θα κληθούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, κάτι που δεν θ`αργήσει και πολύ να εμφανιστεί.

Έτσι, αναμένονται απότομες στροφές και αποφασιστικές αλλαγές στη ζωή πολλών ανθρώπων αυτή την περίοδο, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Αν στοχαστούν επάνω σε αυτά που θα προκύψουν, το πιθανότερο είναι να συνειδητοποιήσουν πως υπήρχε καιρό μέσα τους η επίγνωση πως κάτι δεν λειτουργεί πια. Τώρα, είναι η ώρα που κάθε αναβολή τελειώνει με την εισροή της νέας ενέργειας που δεν θα σταματήσει πουθενά και θα εκδιώξει κάθε σκιά του παλιού κόσμου που συντηρούμε μέσα μας.

Μερικές από τις δοκιμασίες αφορούν σε:
- Λανθασμένες και παρωχημένες αντιλήψεις και κοσμοθεωρίες,
- Εμμονές σε επαναλήψεις οποιουδήποτε τύπου που αποδεδειγμένα δεν μας προσφέρουν καμία χαρά και ικανοποίηση,
- Ταύτιση με συγκεκριμένα άτομα με τα οποία δεν υπάρχει πλέον κανένα κοινό σημείο επαφής,
- Ταύτιση με ρόλους, το γνωστικό υπόβαθρο των οποίων δεν είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε,
- Τάσεις να δικαιολογούμε τα πάντα γύρω μας, αποφεύγοντας να πάρουμε σαφή θέση και να εκτεθούμε, αποκαλύπτοντας την πραγματική μας ταυτότητα,
- Αναβλητικότητα και φόβο να εκφράσουμε τα αληθινά μας συναισθήματα και να κάνουμε τις επιλογές εκείνες που θ`ανοίξουν τον Δρόμο της Καρδιάς μας.

Αυτές οι σκιές είναι που θα δεχθούν τα ισχυρότερα πυρά αυτή την περίοδο, καθώς αποτελούν τροχοπέδη της εξελικτικής διαδικασίας και πολύ συχνά ο/η αναζητητής διολισθαίνει κάτω από την επιρροή τους στη ζωή του.


Μέσα απ`όλη την διαδικασία, η Εμπιστοσύνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς η ανταπόκρισή μας στο κάλεσμα θ`αποδείξει το σημείο που έχουμε βρεθεί και, αν περάσουμε την όλη δοκιμασία, θα υποδείξει και το σημείο που σύντομα θα προσεγγίσουμε.

Ο τρόπος που ερμηνεύουμε τα γεγονότα αυτής της περιόδου, τις συγχρονικότητες και τις ενστικτώδεις παροτρύνσεις θα έχει άμεσα αποτελέσματα καθώς η ενέργεια θα ωθεί συνεχώς προς κάποιες επιλογές, με σκοπό ν`αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας και να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω απ`το δάχτυλό μας.

Μέχρι τις 8 Μαρτίου, υπάρχει χρόνος με αρκετά θετικές επιρροές, καθώς όλοι οι πλανήτες θα είναι ορθόδρομοι. Αυτά λοιπόν που θα αντιληφθούμε τώρα, έχουμε χρόνο να τα επεξεργαστούμε και να εμπεδώσουμε το μήνυμα που μεταφέρουν για την εξέλιξή μας.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι μπαίνουμε στην περίοδο των πρώτων εκλείψεων του έτους και το ενεργειακό κοκτέηλ θα είναι πολύ δυναμικό. Μέχρι τις 17/1, καλό είναι ν`αδράξουμε την ευκαιρία και να ξεκαθαρίσουμε το εσωτερικό μας τοπίο.Έχει έρθει η ώρα των μεγάλων αλλαγών για όλους.

Από εδώ και μπρος,
θα κληθούμε ν`αποδείξουμε
τις αξίες που υπηρετούμε
και να πάρουμε σαφή και ξεκάθαρη θέση
απέναντι στο Ψυχικό μας Πρόγραμμα
κάνοντας καθοριστικής σημασίας επιλογές.

Τα 3 Περιφερειακά Κέντρα Δύναμης
που ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση
είναι όλα ενεργοποιημένα.
Στο κέντρο του ισοσκελούς τριγώνου
βρίσκεται η Ανθρωπότητα,
ο Παγκόσμιος Μαθητής.

Η Μύηση Ξεκίνησε.


[ artist: Retoka ]