Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Οι Έλληνες ...


Στον ένα χρόνο που αυτό το blog υπάρχει και αναπτύσσεται, πολύ συχνά μου απευθύνεται το ερώτημα από αναγνώστες σχετικά με το μέλλον αυτής της χώρας και τον τρόπο που πιστεύω πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις.
Όπως έχω δηλώσει στην ανάρτηση με τίτλο: "χαιρετισμός", θεωρώ τον εαυτό μου αναζητητή γνώσης και όχι πολιτικό αναλυτή, γι`αυτό και η τοποθέτησή μου στο ερώτημα θα είναι σύντομη και συντονισμένη με την οπτική που έχω για όλα τα υπόλοιπα θέματα που σας παρουσιάζω στα κείμενά μου.


Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη Ανατροπή.
Το σύστημα της ψευδαίσθησης, της εξαπάτησης και της αποκτήνωσης έχει ήδη αρχίσει να δέχεται ισχυρά πλήγματα που σταδιακά το αποδυναμώνουν. Η πατριαρχία υποστηρίζεται αδρά από τελετουργικό μαύρης μαγείας και επί σειρά αιώνων διαπράττει εγκλήματα σε βάρος της Ανθρωπότητας, παραβιάζοντας όλους τους Κοσμικούς Νόμους. Οι αδιάκοποι πόλεμοι και οι σφαγές που συμβολίζουν τις ανθρωποθυσίες, τα μίση μεταξύ των λαών, η υποβάθμιση της Γυναίκας, η καταστροφή της Γαίας και τόσα άλλα που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, είχαν πάντοτε έναν και μοναδικό σκοπό: την οριστική υποδούλωση της Ανθρώπινης Φυλής και τον Πνευματικό αφανισμό της.
26.000 χρόνια κάτω από αυτές τις συνθήκες και όμως, είμαστε ακόμα εδώ, ζωντανοί και αποφασισμένοι να φέρουμε το Φως του Πνεύματος σε κάθε σκοτεινή γωνιά, συνείδησης και τόπου. Η παρούσα χρονική περίοδος, σηματοδοτεί την αντιστροφή των συνθηκών που μέχρι χτες ήταν πάντοτε εναντίον μας. Τώρα πια, οι Κοσμικοί Άνεμοι φυσούν στην πλάτη μας και μας ωθούν στην διεκδίκηση αυτού που αποτελεί κληρονομικό μας δικαίωμα: θ`ανυψώσουμε το συχνοτικό μας πρότυπο και θα αποκαταστήσουμε το Θεϊκό Σχέδιο για την Γαία και κάθε μορφή ζωής. Αφυπνιζόμαστε με την μορφή χιονοστιβάδας και τίποτα δεν μπορεί πλέον να μας σταματήσει.

 
Το πεπρωμένο όλων των εθνών της Γαίας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, ανάλογα πάντα με το δυναμικό που κάθε έθνος έχει να επιδείξει.
Οι μεγάλοι παίκτες έχουν ήδη προβεί σε πολύ ουσιαστικές κινήσεις και πολύ σύντομα πρόκειται να δούμε τ`αποτελέσματά τους. Μέχρι σήμερα, πάρα πολλά έχουν συμβεί στο παρασκήνιο που δεν είναι γνωστά, αφού τα καθεστωτικά media δεν αναφέρουν ποτέ ειδήσεις που αποκαλύπτουν την αλήθεια, αντίθετα, ψεύδονται ασύστολα και απροκάλυπτα, εκφοβίζοντας και παραπλανώντας. Σε αυτά τα έθνη, οι μάχες δίνονται καθημερινά και όλο και περισσότερες κερδίζονται, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα πολύ απότομα και χωρίς καμία προειδοποίηση χτυπήματα που ακολουθούν.
Στα μικρά έθνη που είναι σχεδόν ολοκληρωτικά υποδουλωμένα, όπως και η Ελλάδα, εκ των πραγμάτων δίνονται δύο επιλογές...


1. Αν υπάρχουν υγιείς δυνάμεις, τότε έχουν ήδη οργανωθεί και περιμένουν την παγκόσμια αναταραχή που έρχεται, έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσουν από την φασιστική Ευρωπαϊκή Ένωση και να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους, καθοδηγώντας τον λαό τους προς την μετάβαση στο νέο οικονομικό σύστημα που θα εμφανιστεί, ενώ ταυτόχρονα έχουν εξασφαλίσει συμμαχίες με άλλα έθνη για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί αυτή η διαδικασία.
2. Αν δεν υπάρχουν, αυτό σημαίνει ότι οι εθνικές οντότητες έχουν υποταχθεί στον φασισμό και στην μαύρη μαγεία που τον υποστηρίζει, και τότε θα παρασυρθούν από το κύμα που θα εξαπολυθεί για να τις εξαγνίσει, με όποιο τίμημα.


Ένα στοιχείο που θεωρώ πολύ σημαντικό για την Ελλάδα, είναι το γεγονός της μεγάλης πλειοψηφίας του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015. Το τελικό ποσοστό που ανακοινώθηκε, ήταν αρκετά μικρότερο του πραγματικού, όμως αυτό που είχε σημασία ήταν η άρνηση των Ελλήνων στις συνεχόμενες ανθρωποθυσίες που είχαν τότε ξεπεράσει τους 10.000 νεκρούς. Αναφέρομαι στις αυτοκτονίες, αν και ο αριθμός αυτός δεν γνωρίζω κατά πόσο ακριβής είναι καθώς πολύ γρήγορα εξαφανίστηκαν ή αλλοιώθηκαν αυτά τα στατιστικά στοιχεία από το διαδίκτυο.
Παρά την απίστευτη για τα δεδομένα ευρωπαϊκής χώρας τρομοκρατία που είχαν εξαπολύσει τότε τα καθεστωτικά media, οι άνθρωποι δεν οπισθοχώρησαν και έκαναν ξεκάθαρη επιλογή. Το γεγονός ότι αυτή η επιλογή δεν έγινε δεκτή και σεβαστή από την κυβέρνηση, δε νομίζω πως αποτελεί έκπληξη για κανέναν νηφάλια σκεπτόμενο άνθρωπο. Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ αληθινούς πολιτικούς ηγέτες, είχε πάντα εκτελεστικούς υπαλλήλους ξένων συμφερόντων με μακρόχρονα πλάνα που υλοποιήθηκαν σιγά σιγά και ύπουλα, μέσα σε μια επίφαση δημοκρατίας που ποτέ δεν υπήρξε. Κανένας πολιτικός δεν είπε ποτέ την αλήθεια στους Έλληνες, ούτε και για τα πιο απλά θέματα της δημόσιας ζωής. Οι περισσότεροι είναι τυχοδιώκτες καριέρας που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να υπηρετήσουν το τομάρι τους και μόνο, απαξιώνοντας όλους τους άλλους και χρησιμοποιώντας κάθε τέχνασμα, δήθεν ιδεολογικό, για να πείσουν τους αδαείς και τους τυφλούς φανατικούς πως αγωνίζονται για την πατρίδα και το δημόσιο συμφέρον. Δεν διαθέτουν την παραμικρή ηθική ακεραιότητα και κρύβονται πίσω από τα προνόμια που τους παρέχουν καταχρηστικοί, αντισυνταγματικοί νόμοι που ψηφίζουν οι ίδιοι, ενώ την ίδια στιγμή καταδικάζουν τους ανθρώπους αφαιρώντας και ακυρώνοντας συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα. 
Δεν έχω καμία απολύτως εκτίμηση γι`αυτούς, όπως είναι προφανές, γι`αυτό και δεν θα πλατιάσω άλλο. Κάποιοι χρίζουν άμεσης ψυχιατρικής βοήθειας και παρακολούθησης ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ένα κελί με τ`όνομά τους που περιμένει να τους υποδεχθεί. 

   
Όπως έχω ήδη αναλύσει σε προηγούμενες αναρτήσεις, η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ σημαντική γιατί μας φέρνει όλους αντιμέτωπους με ξεκάθαρες και τελεσίδικες επιλογές Ψυχικής φύσης. Η Πνευματική Ωριμότητα που καλούμαστε να εκδηλώσουμε και ν`αποδείξουμε σε προσωπικό επίπεδο, αυτομάτως επεκτείνεται και στην μεγαλύτερη κλίμακα των εθνών στα οποία επιλέξαμε να ενσαρκωθούμε.
Είμαστε όλοι μέλη αυτών των οντοτήτων και συνεπώς είμαστε υπεύθυνοι (σε έναν βαθμό) και για το πεπρωμένο τους. Οι συνισταμένες όλων των δυνάμεων που θα επενεργήσουν όταν σημάνει η ώρα των μεγάλων επιλογών, θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η μετάβαση προς τη νέα πραγματικότητα που θ`ανατείλλει στη Γαία. 

Η Ελλάδα μαστίζεται από δυνάμεις οπισθοδρόμησης, οργανωμένα συμφέροντα με πρακτικές μαφίας που δεν θέλουν τίποτα απολύτως ν`αλλάξει, αν θίγονται τα "κεκτημένα" τους. Ο Έλληνας δεν είχε ποτέ του ένα κράτος που να τον σέβεται και να χτίζει μαζί του μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Έχει πάντα ν`αντιμετωπίσει έναν επιθετικό μηχανισμό που διαρκώς τον τιμωρεί και τον αναγκάζει να σκύβει υποταγμένος σε ένα πελατειακό σύστημα ψηφοθηρίας που τον χρησιμοποιεί όταν τον χρειάζεται και μετά τον ξεχνάει, που του κάνει μονίμως τη ζωή δύσκολη χωρίς να του παρέχει ούτε τα στοιχειώδη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Έτσι, για δεκαετίες έμαθε να επιβιώνει μόνος του με κάθε τρόπο, να μεταθέτει τις ευθύνες του χωρίς να νοιάζεται για τα κοινά, εγκλωβισμένος σε μια κοινωνία χωρίς αλληλεγγύη που υποφέρει από χωριστικότητα και απαξίωση.

Το ερώτημα που έχει ήδη τεθεί και σύντομα θα γίνει απαιτητό ν`απαντηθεί, είναι: θα καταφέρουν οι Έλληνες να ξεπεράσουν την ανωριμότητά τους και να υπερβούν τον αρνητικό εαυτό τους όταν έρθει η ώρα της κλήσης;

Αυτό έχει τεθεί σε κάθε έθνος και θα φέρει όλους τους ανθρώπους αντιμέτωπους με εκείνα τα ελαττώματα ομαδικής φύσης και συλλογικής συνείδησης της κατώτερης οκτάβας του κοπαδιού που άγεται και φέρεται σύμφωνα με τα ζωώδη ένστικτα, στα οποία το υπό κατάρρευση σύστημα έχει επενδύσει πολλά. 

Η πρόκληση θα είναι πολύ μεγάλη και θ`αγγίξει όλα τα ευαίσθητα σημεία του κάθε λαού, έτσι ώστε ν`αναδειχθούν οι σκιές που τον κρατούν δέσμιο του παλιού κόσμου.


Η δοκιμασία βρίσκεται προ των πυλών.
Καθώς βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα εξελικτικά μονοπάτια,
τίποτα δεν μπορεί να προβλεφθεί,
όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Αυτό που μπορεί να γίνει
είναι ν`αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του
και ν`αποφασίσει για τον εαυτό του
τι έχει σημασία.

Όταν έρθει η ώρα
θα γνωρίζει καλύτερα
και δεν θα αιφνιδιαστεί.
Κι αυτό, όπως θα δούμε,
είναι σημαντικό.


[ artist: Daniel Stolle ]