Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018

Το επόμενο βήμα ...


13ος μήνας ζωής για το Άνοπτρον-Blog και όπως προστάζει η ενέργεια του αριθμού, σε συνδυασμό με την πρόσφατη ενεργοποίηση του Κώδικα Φωτός 11.1.11 αλλά και τον κραδασμό του έτους 2018, ήρθε η ώρα για θάνατο | αναγέννηση | μετάβαση στο επόμενο στάδιο.

Η υπηρεσία που προσφέρθηκε μέσα από τα κείμενα με τις πληροφορίες, τις αναλύσεις, τις προτροπές και τις ασκήσεις ολοκληρώθηκε. Το κάλεσμα για Ανώτερο Ψυχικό Έργο δόθηκε, έγινε αντιληπτό, κατανοητό και τώρα αναδύεται στην απτή τρισδιάστατη πραγματικότητα για να υλοποιηθεί.


Καθώς αυτό το κείμενο γράφεται, το σύνολο των προβολών που αφορά στις αναρτήσεις του blog, έχει τον αριθμό: 121.029.
Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι η χειροπιαστή υποστήριξη που ήρθε ως ανταπόδοση στην όλη προσφορά ήταν Μηδενική.
Πέρα από τα χειροκροτήματα και τις ευχαριστίες, κανένας δεν τόλμησε να προχωρήσει παρακάτω, αναφορικά με τις επί μέρους υπηρεσίες που προσφέρω και αναγράφονται στο τέλος κάθε σελίδας. Έτσι, κάθε κίνητρο για την συνέχιση αυτής της επένδυσης σε χρόνο ζωής και ενέργεια, καθίσταται ανύπαρκτο.
Δεν είμαι ο μόνος που βιώνει κάτι τέτοιο. Την ίδια στιγμή, αρκετές ιστοσελίδες που παρέχουν ανάλογες πληροφορίες κλείνουν ή ζητούν από τους αναγνώστες τους προσφορές (donations) για να συνεχίσουν και έστω να μπορούν να καλύπτουν τα έξοδά τους. Στον ίδιο παρονομαστή βρίσκονται και αρκετά blogs.  Είναι περιττό ν`αναφέρω ότι κανείς δεν ζεί με χειροκροτήματα και ότι σε συγκεκριμένες προσπάθειες, κανείς δεν βαυκαλίζεται από τον αριθμό των προβολών που καταγράφονται.

Η παθητική στάση των ανθρώπων απέναντι στην πληροφορία, δεν είναι κάτι καινούριο. Η ίδια στάση συναντάται παντού γύρω μας καθώς ο προγραμματισμός της μετάθεσης των ευθυνών μετράει αιώνες παρουσίας, αποτελεί πλέον κυτταρική κληρονομιά και δεν διαγράφεται εύκολα. Μας έμαθαν να περιμένουμε κάποιον άλλον να "βγάλει το φίδι από την τρύπα" και αυτό κάνουμε, ανεξάρτητα πόσο εύκολα δίνουμε στον εαυτό μας ταμπελίτσες του "αφυπνισμένου" που τις περιφέρουμε και τις επιδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία. Ξεχνάμε πολύ εύκολα ότι έχουμε χρέος να δώσουμε αν θέλουμε να μας δίνουν και λειτουργούμε με την λογική του "αρπακτικού" που κοιτάζει πάνω απ`όλα το προσωπικό του συμφέρον και την βόλεψή του. Στην ελληνική πραγματικότητα, αυτό είναι το πιο κλασικό παράδειγμα καθώς η ενσυναίσθηση της ευθύνης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, είναι κάτι που οι έλληνες αποφεύγουν όσο μπορούν, γι`αυτό και η χώρα τους έχει κατρακυλήσει στον πάτο του βιοτικού και πολιτισμικού επιπέδου όπου βασιλεύουν η μετριότητα και η φαυλότητα.


Υπάρχει όμως και κάτι πιο ουσιαστικό που φέρνει τις συνθήκες σ`αυτό το σημείο και η αιτία θα βρεθεί στον κραδασμό του έτους 2018 = 11 / 2. 
Η ανώτερη οκτάβα του 11, συμβολίζεται από δύο πυλώνες, ανάμεσα στους οποίους διανοίγεται ένα μονοπάτι, απαλλαγμένο από την σύγκρουση μεταξύ των αντιθέτων, ή πιο απλά, ανάμεσα από το καλό και το κακό, την πόλωση που ο τρισδιάστατος κόσμος επιβάλλει και που συνήθως συνθλίβει τους αναζητητές που αναγκάζονται να κάνουν μια επιλογή, πάντα σε αντιπαλότητα με μιαν άλλη και έτσι εγκλωβίζονται στην συγκεκριμένη διάσταση και παλεύουν με τα δεσμά της.
Η κατώτερη οκτάβα του 2, έχει πάντα να κάνει με αυτό τον δυισμό και οι παγίδες της είναι ολοφάνερες γύρω μας όπου κι αν κοιτάξουμε. Στην διάρκεια αυτού του έτους, αυτές θα γίνουν πολύ ισχυρές μέσα από γεγονότα που θα προκύψουν κι εκείνες τις αποκαλύψεις που έρχονται να κλονήσουν συθέμελα τον παλιό κόσμο του ψεύδους. Η πρόκληση για την Ανθρωπότητα έχει ήδη αναδυθεί και σκοπό της έχει να καταδείξει την σχετικότητα που πάντα υπήρχε μεταξύ των αντιθέτων δυνάμεων. Τα γεγονότα θα είναι αντιφατικά σε βαθμό που κανείς δεν θα μπορεί να πεί με σιγουριά τι είναι τι, καθώς καθημερινά σχεδόν θ`αναδύεται ακόμη ένα τμήμα της αλήθειας που έχει κρατηθεί κρυφή επί σειρά αιώνων με συνέπεια διαδοχικά σοκ που θα αναγκάσουν τις κοιμώμενες συνειδήσεις σε αφύπνιση που μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Μπροστά σε αυτή την πρόκληση που όλοι θ`αντιμετωπίσουμε σύντομα, η παροχή πληροφοριών ανάλογες με αυτές που δόθηκαν μέσα από αυτό το blog, καθίσταται άκυρη αφού τελικά μόνο περισσότερη σύγχυση θα επιφέρουν. Κι αυτό επειδή ο καθένας θα κληθεί ν`αποφασίσει τι είναι τι και έτσι να οδηγηθεί ψυχικά στο σημείο όπου θα συναντήσει τον αυθεντικό εαυτό του και να αντιληφθεί τις αξίες που έμπρακτα πλέον θα υπηρετήσει. Κάθε δεκανίκι που υπήρχε μέχρι στιγμής, τώρα αφαιρείται καθώς έχει έρθει η ώρα της ανάληψης προσωπικής ευθύνης, κάτι για το οποίο έγινε πολύ συχνά λόγος στις προηγούμενες αναρτήσεις.

Αν στοχαστεί κανείς βαθιά πάνω σε αυτό το θέμα, θ`ανακαλύψει ότι η προτροπή αυτή δόθηκε στην Ανθρωπότητα μέσω του Διδασκάλου Ιησού πριν από μερικές χιλιάδες χρόνια και δεν είναι κάτι καινούριο που ν`αφήνει έκπληκτο τον αναζητητή του σήμερα. Υπήρξε πάρα πολύς χρόνος προετοιμασίας και όλοι έχουμε έρθει σ`επαφή με αυτή την διδασκαλία μέσα από αλλεπάλληλες, διαδοχικές εσναρκώσεις στο γήινο πεδίο. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε κάτι σχετικό, ειδικά, αν διαβάζει αναρτήσεις με τέτοια θεματολογία όπως αυτού του blog. Καμία ψυχή με περιορισμένο αριθμό παρουσιών στη Γαία δεν έλκεται από τέτοια θέματα, "το όμοιο έλκει το όμοιο" κι αυτό ισχύει 100%, ανεξάρτητα πόσες δικαιολογίες μεταφέρει κανείς στις τσέπες του για να αναβάλλει την ανάληψη των ευθυνών του απέναντι στον εαυτό του και στο σύνολο.


Έτσι, ανάγω την πρόκληση του αριθμού 11 σε προσωπικό επίπεδο και ανάμεσα στο δίλημμα: "δάσκαλος ή έμπορος", επιλέγω το μονοπάτι που διανοίγεται ανάμεσα και οδηγεί στην Γνώση.
Σε προηγούμενη ανάρτηση, έδωσα μια νύξη για την αποστολή μου που τότε μου είχε αποκαλυφθεί σε πρώτη φάση. Πολύ πρόσφατα, η αποκάλυψη ολοκληρώθηκε και τώρα γνωρίζω τι πρέπει να κάνω, πώς και με ποιους θα το κάνω.
Πρόκειται για Ομαδικό Έργο που σκοπό του έχει μια πολύ συγκεκριμένη προσφορά στο σύνολο Ανθρωπότητας και Γαίας. Αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της όλης διαδικασίας που αυτή την περίοδο σχετίζεται με την συγχώνευση της 3ης με την 4η διάσταση, κάτι που θα οδηγήσει σταδιακά στην ανάδυση της Παγκόσμιας Συνείδησης στην 5η και 6η διάσταση. Περισσότερα δεν θ`αποκαλύψω καθώς αυτά αφορούν μόνο σ`εκείνους που θα εργαστούν μαζί μου και στους οποίους απευθύνω το κάλεσμα αυτή την σιτγμή.
Το ζητούμενο εδώ δεν έχει να κάνει με διανοητική προσέγγιση αυτών που εννοώ, όσο με την αίσθηση που δίνει η Καρδιά του αναζητητή ότι αυτό που αναφέρω τον/την αφορά άμεσα και ζητάει ανταπόκρισή του/της.


Πριν αποφασίσει κανείς οτιδήποτε, ας γνωρίζει μερικά πράγματα για μένα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτά που μπορεί να νιώσει.

- Ανήκω στην Ψυχική Ομάδα των Προπομπών (Forerunners), το πρώτο κύμα της ομάδας μου ήρθε στη Γαία μέχρι το 1969, φέρνοντας την αναγγελία της Εποχής του Υδροχόου. Η Αστρολογία μας έχει καταχωρήσει ως "η γενιά της αμφισβήτησης" και αποστολή μας ήταν ν`ανοίξουμε και να προετοιμάσουμε τον Δρόμο για όσους θ`ακολουθήσουν, ξεκινώντας με την Ψυχική Ομάδα εκείνων που αφυπνίστηκαν από το 2012 και μετά.
- Πριν ακόμη περπατήσω, είχα ζωντανές μνήμες ενός άλλου πλανήτη απ`όπου κατάγομαι, με θάλασσες στο χρώμα του οινοπνεύματος, με αρχιτεκτονική και μορφές ζωής που δεν υπάρχουν σε αυτό το πεδίο.
- Είχα την πρώτη μου συνειδητή εξωσωματική εμπειρία πριν κλείσω τα 16 χρόνια ζωής, κάτι που με έβγαλε άμεσα από τον κόσμο των μορφών και μου υπενθύμισε ότι θάνατος δεν υπάρχει, πως είναι μονάχα μια συλλογική πλάνη.
- Μέσα από τέτοιου είδους εμπειρίες που συνεχίζονται καθ`όλη την διάρκεια της ζωής μου, οι ιδέες που μετέφερα στις ψυχικές αποσκευές μου αφυπνίστηκαν και ξεκίνησα την σπορά τους επιλέγοντας την συγγραφή στίχων που εκφράστηκαν μέσα από ένα μουσικό σχήμα της δεκαετίας του '80. Κυκλοφόρησαν 2 δίσκοι, με 11 τραγούδια ο καθένας (το αναφέρω για να γίνει αντιληπτή η δύναμη των συμβόλων που ο καθένας μας υπηρετεί). Η σχέση μου με την μουσική συνεχίστηκε μέχρι το 2015 όπου και ολοκληρώθηκε, εξέδωσα ένα βιβλίο με τους στίχους και το σύνολο των ιδεών μου το 2013 το οποίο εξαντλήθηκε και δεν θα επανατυπωθεί, ενώ συνεχίζω αδιάκοπα να εργάζομαι στις διαπροσωπικές μου σχέσεις για την διεύρυνση της συνείδησης.
- Η υποστήριξη που έχω δεχθεί από το περιβάλλον μου είναι ελάχιστη, καθώς οι αξίες που υπηρετώ δεν έχουν γίνει ακόμη αποδεκτές από το σύνολο της κοινωνίας που ζω. Έτσι, η ζωή μου μέχρι στιγμής σκιαγραφείται "δια πυρός και σιδήρου", κάτι που όλοι οι Προπομποί έχουν βιώσει και έχουν πληρώσει βαρύ τίμημα, τόσο στο υλικό επίπεδο της πρακτικής επιβίωσης, όσο και στο συναισθηματικό καθώς η μοναξιά μας ακολουθεί σαν σκιά.
- Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που έχουμε απομείνει λίγοι καθώς η ροπή προς τις ναρκωτικές ουσίες ήταν αναπόφευκτη και πολύ συχνά καταστροφική, αφού πολλοί ξέχασαν την αποστολή τους και εγκλωβίστηκαν "στην γη των λωτοφάγων".
- Μας είναι αδύνατο να συνυπάρξουμε με ομάδες οποιουδήποτε τύπου καθώς γνωρίζουμε πως οι περιορισμένες ιδέες τους δεν εμπεριέχουν μεγάλα σχέδια των πραγμάτων (Blueprints), με συνέπεια να ζούμε αποκομμένοι από τον κοινωνικό ιστό, υπηρετώντας από απόσταση.
- Έχουμε όλοι σχεδόν αφυπνισμένες μνήμες παλαιότερων ενσαρκώσεων στη Γαία, με αποτέλεσμα να μην νιώθουμε ποτέ πως ανήκουμε σε ένα έθνος και να στεκόμαστε παγερά αδιάφοροι απέναντι σε κάθε είδους εθνικισμό / πατριωτισμό. Η πραγματική εσωτερική μας ταυτότητα είναι Παγκόσμια και η αντίληψή μας έχει Συμπαντικό προσανατολισμό. Είμαστε συχνά περιπλανώμενοι και ιδιαίτερα προσαρμοστικοί καθώς νιώθουμε άνετα οπουδήποτε στον κόσμο, από τις ζούγκλες μέχρι τις μεγαλουπόλεις.
- Η Πρόνοια στη ζωή μας ήταν πάντοτε παρούσα, υπήρξαν πάντα δίπλα μας εκείνοι οι άνθρωποι που ήρθαν ως απεσταλμένοι για να βοηθήσουν το έργο μας μέσα από την Ανιδιοτελή Αγάπη, Συμπαράσταση και Προσφορά τους στη ζωή μας - κάτι για το οποίο είμαι Ευγνώμων. Είναι ελάχιστοι και ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι και με ποιον τρόπο μας κράτησαν στη ζωή και μας έδωσαν κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο μας.
- Όλοι οι υπόλοιποι, είτε μας δημιούργησαν εμπόδια και βαθιές πληγές προσπαθώντας να μας υποτάξουν, είτε ήρθαν ελκόμενοι από την Δύναμή μας, με μοναδικό σκοπό να μας ανταγωνιστούν για να μετρήσουν τις δικές τους δυνάμεις ή απλώς να αρπάξουν ό,τι προλάβουν πριν τους κλείσουμε οριστικά και αμετάκλητα τις πόρτες πρόσβασης, κάτι που κάνουμε συνεχώς όσο ζούμε.
- Είμαστε πολύ δοτικοί και δεν διστάζουμε να χαρίσουμε και να μοιραστούμε οτιδήποτε κατέχουμε και που με πολύ κόπο έχουμε κερδίσει, όμως απέναντι στην αχαριστία των ανθρώπων παγώνουμε και αρνούμαστε να προσφέρουμε το παραμικρό, αφού έχουμε πρώτα εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής και ανοχής. Οι περισσότεροι δεν έχουμε ούτε περιουσίες, ούτε οικογένειες, κάτι που αποτελεί μια συνειδητή επιλογή μας έτσι ώστε να μην χρειαστεί να σπάσουμε δεσμά που μας κρατούν σε αυτό τον κόσμο, όταν κληθούμε να προχωρήσουμε σε επόμενο στάδιο, είτε σε αυτό το πεδίο είτε στο επόμενο.
- Οι μάχες που δίνουμε όλη μας τη ζωή είναι ανελέητες και δεν περιορίζονται στο υλικό πεδίο, καθώς δυναμώνουμε αδιάκοπα το Φως της Ψυχής μας για να σταθούμε συμβολικά ως φάροι στο σκοτάδι της άγνοιας, αλλά ταυτόχρονα γινόμαστε στόχοι των δυνάμεων εκείνων που σκοπό τους έχουν να υποδουλώσουν την Ανθρωπότητα σωματικά και να την αφανίσουν Πνευματικά. Έχουμε βιώσει φρίκες που ούτε καν μπορούν να περιγραφούν, ούτε και μας επιτρέπεται.
- Όσοι έχουμε απομείνει στο γήινο πεδίο, αναλαμβάνουμε πλέον το επόμενο και Ανώτερο Ψυχικό Έργο σε μια χρονική στιγμή Παγκόσμιας Αφύπνισης που προσφέρει και σ`εμάς πρόσβαση σε Δυνάμεις που μέχρι πριν το 2012 δεν μπορούσαμε καν να πλησιάσουμε. Σκοπός μας είναι να ενδυναμώσουμε τους αναζητητές που είναι έτοιμοι και να τους στρέψουμε σε μια Υπηρεσία που θα ανοίξει νέα κανάλια, μέσα απ`όπου θα κατέλθει στη Γαία Ενέργεια Ανώτερης Βαθμίδας.
- Κανένας από την ομάδα μου δεν συνεπάγεται ότι λόγω της υπηρεσίας που προσφέρει, έχει κερδίσει και κάποιο εισιτήριο που του εξασφαλίζει πρόσβαση στο επόμενο εξελικτικό στάδιο. Όλοι μας είμαστε εδώ για να παλέψουμε στην Υπηρεσία του Φωτός μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Το Έργο που έχουμε προσφέρει στο σύνολό του, δεν έχει γίνει κατανοητό ούτε και έχει αξιολογηθεί μέχρι τώρα, παρά μόνο από ελάχιστους ανθρώπους που έχουν μια σπάνια ευαισθησία στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και που δεν περιορίζεται στα φαινόμενα και μόνο.


Πριν πλησιάσεις, καλό επίσης είναι να γνωρίζεις ότι:

- η πρακτική του καφενείου όπου καθόμαστε και συζητάμε με τις ώρες αν η 5η διάσταση είναι μπλε και αν οι συγκεκριμένοι εξωγήινοι έχουν κεραίες, δεν υφίσταται καν...
- η γνώση που θα προσφερθεί, θα απαιτεί μόνιμα έμπρακτες αποδείξεις μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών και καμία θεωρητική προσέγγιση δεν θα γίνει ανεκτή, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η γνώση χρησιμοποιείται και επιδεικνύεται για να τονώνει τον εγωισμό...
- ένα υπόβαθρο γνώσεων κατά πολύ ανώτερο της προπαίδειας πρέπει απαραίτητα να έχει θεμελιωθεί καθώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για να διδαχτούν τα βασικά και στοιχειώδη, κάτι που σημαίνει ότι η κάθαρση και η απεμπλοκή από τις αρχαίες σκεπτομορφές των θρησκειών και των -ισμών οποιουδήποτε τύπου, κρίνεται αναγκαία προϋπόθεση...
- κάθε σχέση με ουσίες πρέπει να έχει τελειώσει στη ζωή σου, είτε αυτό σημαίνει κάνναβη, είτε αλκοόλ, είτε φάρμακα (για τις υπόλοιπες, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης)... όλες οι ουσίες, ανεξάρτητα της συχνής ή όχι χρήσης τους, φέρνουν δύο αποτελέσματα: α) υφαίνουν ένα πέπλο, μια κουρτίνα που περιορίζει την αντίληψή σου, τόσο των δυνατοτήτων σου όσο και της καθαρής ερμηνείας των βιωμάτων σου και β) έλκουν στην αύρα σου κακοποιές οντότητες των χαμηλών επιπέδων της 4ης διάστασης, με αποτέλεσμα έναν "αστρισμό" που σε εγκλωβίζει σε χαμηλών ενστίκτων επιθυμίες από την αυρική εκπόρευση των οποίων αυτές οι οντότητες τρέφονται και σε παρασιτούν...
- η σωματική σου κατάσταση οφείλει να είναι υγιής σε γενικά πλαίσια, καθώς η ζωτική ενέργεια και η ανεμπόδιστη ροή της είναι βασικές προϋποθέσεις του Ψυχικού Έργου...
- το θέμα της διατροφής σου οφείλει επίσης να είναι ξεκάθαρο όσο αφορά στην τοποθέτησή σου απέναντι στην κατανάλωση κρέατος, κάτι που δεν τίθεται "ηθικά" ή μέσω μιας φανατικής προσήλωσης σε ιδανικά που κάποια new age άνοστη σούπα προτείνει ως πολιτικώς ορθή επιλογή... η αντίληψή σου για το θέμα απαιτεί κατανόηση αποκρυφιστικού επιπέδου...
- μην έχεις καμία εντύπωση ή προσδοκία ότι αυτή η εκπαίδευση θα γίνει δωρεάν... θα κληθείς να προσφέρεις ένα αντίτιμο, κάτι που θα λειτουργήσει ως δέσμευση και υπόσχεση και όχι ως μια απλή δοσοληψία ανάλογη της καθημερινότητάς σου... δεν πας στο σούπερ μάρκετ, δεν είσαι "καταναλωτής" υπερβατικών πληροφοριών, δεν αγγίζεις τίποτα χωρίς σεβασμό και τίποτα δεν σου ανήκει απλώς επειδή το πληρώνεις...
- αν θέλεις να παραμείνει η ζωή σου έτσι όπως είναι, τότε αυτό το κάλεσμα δεν σε αφορά καθόλου... η εμπλοκή σου μαζί μου θα λειτουργήσει καταλυτικά σε κάθε έκφανση της ζωής σου, εσωτερικής και εξωτερικής, κάτι που μπορούν να σου επιβεβαιώσουν όσοι εργάζονται κάτω από την καθοδήγηση εσωτερικής ανάπτυξης που προσφέρω... τίποτα δεν πρόκειται να μείνει το ίδιο και η μεταμόρφωση που θα κληθείς να υποστείς δεν είναι ποτέ μια εύκολη διαδικασία καθώς είναι πάντα απρόβλεπτη και δεν αφήνει καμία σκιά χωρίς να την φωτίσει... από το 2012 και μετά, όσοι τόλμησαν να εισέλθουν στον εσωτερικό κύκλο της αυρικής επιρροής μου και δεν το έβαλαν στα πόδια, είδαν τη ζωή τους ν`αλλάζει πορεία πολλών μοιρών, κάτι που κανένας μέχρι τώρα δεν μετάνοιωσε, ανεξάρτητα αυτών που κλήθηκε ν`αντιμετωπίσει, να διορθώσει και να καλλιεργήσει...

Αυτά οφείλεις να τα λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη σου και ν`αναλογιστείς την προσωπική σου ευθύνη, πριν αποφασίσεις οτιδήποτε. Όσα δόθηκαν, είναι βασικά και στοιχειώδη για ν`αποφευχθούν φλυαρίες και κουραστικές επαναλήψεις. Υπάρχουν κι άλλα που θα δοθούν στην ώρα τους, όμως προς το παρόν αυτά επαρκούν για να δομήσουν μια πρώτη αλλά εξίσου περιεκτική εικόνα, μέσα στην οποία καλείσαι να τοποθετήσεις τον εαυτό σου, αν και εφόσον το επιλέξεις.


Αυτό είναι λοιπόν το επόμενο βήμα και με όλα τα παραπάνω σηματοδοτείται το τέλος της παροχής πληροφοριών μέσω αυτού του blog, στο εύρος και το μέγεθος που αυτές δόθηκαν μέχρι σήμερα. Κάποιες αναρτήσεις θα γίνονται όταν κρίνεται απαραίτητο αλλά θα αφορούν σε συγκεκριμένες διδαχές και όχι σε αναλύσεις της επικαιρότητας, όπως έγινε ήδη αρκετές φορές. Για παράδειγμα, το θέμα που αφορά στα παιδιά της εποχής μας θα αναλυθεί σύντομα, καθώς θα μεταδώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες που όλοι οφείλουν να γνωρίζουν, είτε είναι γονείς είτε όχι.

Οι ημερομηνίες που ενεργοποιούνται οι Πύλες (Portals) είναι δεδομένες και ισχύουν κάθε χρόνο, οι Παγκόσμιοι Διαλογισμοί συμπίπτουν κατά κανόνα με μια Πύλη κάθε φορά, οι ασκήσεις που δόθηκαν είναι διαχρονικές όπως και οι γνώσεις. Οι επαναλήψεις προσφέρουν πάντα μια βαθύτερη κατανόηση, καθώς όλα όσα διαβάζουμε καταχωρούνται στο Νοητικό μας Σώμα και παραμένουν εκεί για όταν τα χρειαστούμε και είμαστε σε θέση να τα συνθέσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά στη ζωή μας.

Αν υπάρξει μια όποια αναβάθμιση συγκεκριμένων γνώσεων / πληροφοριών που έχουν ήδη δοθεί, αυτή θα παρουσιαστεί ευθύς αμέσως γίνει κατανοητή στο σύνολό της. Έτσι κι αλλιώς, είναι καλό να θυμόμαστε πως τίποτα δεν μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά και βεβαιότητα, καθώς από τώρα και στο εξής θα ζούμε σε μια πραγματικότητα που δεν θα μένει ούτε μια στιγμή στο ίδιο κραδασμικό σημείο. Πολλά θ`αναθεωρηθούν και σε πολύ βαθύ επίπεδο, κάτι που σημαίνει ότι οφείλουμε να είμαστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση ώστε να συλλάβουμε έγκαιρα το μήνυμα και να μην επιτρέψουμε ούτε για λίγο ν`αποκρυσταλλωθούμε σε παρωχημένες έννοιες και αντιλήψεις, ακόμα κι αν αυτές αποτελούσαν την πιο ξεκάθαρη αλήθεια στη μέχρι χτες πραγματικότητά μας.


Για όσους/ες ενδιαφέρονται να με προσεγγίσουν εκτός της ομάδας του Ανώτερου Ψυχικού Έργου που ανέφερα, οι υπηρεσίες που προσφέρω θα εξακολουθήσουν να υφίστανται για όσο ακόμη υπάρχουν οι άνθρωποι που τις χρειάζονται ή για όσο κρίνεται απαραίτητο.

Σκοπός μου είναι να αφοσιωθώ στην αποστολή μου, κάτι που σημαίνει ότι θ`αποσυρθώ από τα μέσα μαζικής δικτύωσης, αφού βλέπω πολύ καθαρά την απώλεια χρόνου που κάθε εμπλοκή με αυτά επιφέρει. 

Ο λογαριασμός μου στο φασιστο-Facebook θα κλείσει σταδιακά και το blog θα υπολειτουργεί, σε βαθμό που θα του επιτρέψει να υπάρχει για να μην χαθούν όλες οι πληροφορίες που έχουν προσφερθεί. Μέχρι εκεί όμως. Καμία σπατάλη χρόνου ζωής και ενέργειας πλέον δεν είναι θετική, κάτι που σύντομα όλοι θ`αντιμετωπίσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Πολλά θα γίνουν ξαφνικά, πολλά θα έρθουν να αιφνιδιάσουν τις κοιμώμενες ή τις επαναπαυμένες συνειδήσεις. Αυτό είναι θετικό, είναι αναπόφευκτο αλλά, όπως έχω ήδη αναφέρει, εμπεριέχει το στοιχείο του σοκ αφού εδώ και καιρό έχει έρθει η ώρα των αυστηρά προσωπικών αποφάσεων που αφορούν στο Ψυχικό μας Εξελικτικό Σχέδιο και Πρόγραμμα. Συνεπώς, αφορούν την Ανθρώπινη Φυλή στο σύνολό της και κανένα μέλος της δεν θα μπορέσει να την αποφύγει, σε όποια εξελικτική βαθμίδα κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν πιστεύει για τον εαυτό του.

Όπως επίσης έχω πεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υπηρετήσει κανείς και εγώ προσφέρω έναν ή δύο από αυτούς. Καλό είναι ο καθένας να βρεί αυτόν που του ταιριάζει και ν`αφοσιωθεί εκεί, καθώς αυτός είναι ένας πολύ ουσιαστικός και αποτελεσματικός τρόπος που βοηθάει τα Ψυχικά Κανάλια ν`ανοίξουν για να δεχθεί η Συνείδηση την εισροή Ενέργειας Ανώτερης Κραδασμικής Κλίμακας που τώρα πια το Σύμπαν μας προσφέρει απλόχερα για να μας ανυψώσει στο σημείο που πάντα ελπίζαμε να βρεθούμε, συμπαρασύροντας κάθε μορφή ζωής στη Γαία, στο Ηλιακό Σύστημα αλλά και στον Γαλαξία που κατοικούμε.

Με την αφοσιωμένη και στοχευμένη μαθητεία που εμείς με πλήρη συνείδηση επιβάλλουμε ως ρυθμό στον εαυτό μας,
 παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και την οδηγούμε στο Φως που 
ήταν
είναι
και στους Αιώνες των Αιώνων
θα είναι
Κληρονομικό της Δικαίωμα.

Με τον ένα
ή τον άλλο τρόπο,
η Επιλογή
θα γίνει για όλους
και θα καθορίσει
το Μέλλον,
τις δυνατότητες του οποίου
θα συλλάβουμε
Τώρα.

Η Ανθρώπινη Φυλή
είναι
η Παγκόσμια Μήτρα
που θα το κυοφορήσει,
θα το γεννήσει
και θα το δεί
να υλοποιείται.

Το Σύμπαν
θα επεκταθεί
μέσα από εμάς
και θα ανα-γνωρίσει
τον εαυτό του
μέσα στον καθένα μας.

Η Μοναδικότητά μας
θα δοξάζει στους Αιώνες
τον/την Δημιουργό της.

Και έτσι Είναι !

[ artist: Michael Taylor ]